|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: Fórum probléma
Fórum probléma 2 éve #1139
|
Sziasztok!
Hogy lehet azt beállítani, hogy ne kapjak egy nap 100 e-mailt, ha válasz érkezik a fórumról. Már mindent kipróbáltam de semmi azóta minden nap teli az outlokom. |
|
|
Válasz: Fórum probléma 2 éve #1140
|
Igi25 írta::
Sziasztok! Hogy lehet azt beállítani, hogy ne kapjak egy nap 100 e-mailt, ha válasz érkezik a fórumról. Már mindent kipróbáltam de semmi azóta minden nap teli az outlokom. A profilodban van egy olyan szekció, hogy Fórum beállítások. Itt válaszd a feliratkozásaim elemet, ott tisztogass. |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
Válasz: Fórum probléma 2 éve #1141
|
Meg is lett ez. Ennek ellenére is küldi a leveleket.
|
|
|
Válasz: Fórum probléma 2 éve #1142
|
Meg is lett ez. Ennek ellenére is küldi a leveleket. Tehát onnan mindent töröltél? Érdekes probléma, utánajárok holnap. Mely topikok amikről mégis kapod a levelet? |
|
Válasz: Fórum probléma 2 éve #1143
|
Igen onnan mindent töröltem, de mihelyt írok egy topicban azonnal küldi. Pl: Fórum probléma megtísztitottam, de most, hogy írtam bele újra megjelent a beállításnál és jön a levél.
|
|
|
Válasz: Fórum probléma 2 éve #1144
|
Igen onnan mindent töröltem, de mihelyt írok egy topicban azonnal küldi. Pl: Fórum probléma megtísztitottam, de most, hogy írtam bele újra megjelent a beállításnál és jön a levél. Értem, látom. Ez azért van, mert ha írsz valahová, alapértelmezés szerint feliratkozol, hiszen az a vezérelv, hogy ha írsz bele, érdekel a válasz is. |
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.46 másodperc