|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: Ha nem BlackBerry akkor mi?
Ha nem BlackBerry akkor mi? 1 éve, 6 hónapja #5606
|
Téma indító írás:
www.mobiluser.com/index.php/tudasbazis/3...kberry-akkor-mi.html Beszéljük meg, mi késztet minket az amúgy számunkra megfelelő kütyük folytonos cserélgetésére! Nem csak BlackBerry Tulajdonosokat várunk! |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
1 éve, 6 hónapja #5608
|
Paganel írta::
Téma indító írás: www.mobiluser.com/index.php/tudasbazis/3...kberry-akkor-mi.html Beszéljük meg, mi késztet minket az amúgy számunkra megfelelő kütyük folytonos cserélgetésére! Nem csak BlackBerry Tulajdonosokat várunk! Nos igen sok igazság van a cikkeben leírva. DE Ne tagadjuk el, hogy a RIM BlackBerry OS-nek vannak hiányosságai, mert miközben verhetetlen például az üzenetkezelésben azért a böngészője csúnyán le van maradva, és az alkalmazások köre is bővülhetne tovább. Nekem ez a két dolog adott okot arra, hogy elgondolkodjam a jövőn. |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
1 éve, 6 hónapja #5616
|
Én egyébiránt most evvel kacérkodom:
Motorola MileStone XT720 www.motorola.com/Consumers/XW-EN/Consume...nes/MOTO-XT720-XW-EN vagy evvel: Motorola MileStone www.motorola.com/Consumers/XW-EN/Consume...rola-MILESTONE-XW-EN |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
1 éve, 6 hónapja #5617
|
Engem spec az app-ek azért nem mozgatnak, mert ha nagyon app hiányom volna vennék egy ipod touch-t
DE Aki ismer az tudja miket csinálok munkán kívül... Gondolok itt a rendszeres kutyasport-ra, off-roadozás stb... Ezekből kiindulva, ami hiányzik a Berry-ből nekem az egy ütés és vízálló modell.... Felőlem lehetne egy régebbi is... Volt egy Samsung B2700-am... azzal 3 órát játszottunk medencében... átmentem rajta kocsival... befagyasztottam amit el tudtok képzelni mint terheléses teszt az megvolt rajta... És a készülék bírta... Na ha csinálnának egy Blackberry-t ilyen tulajdonságokkal... az tetszene... Nem váltanék állandóra a samsung-ra, de néha megbánom hogy eladtam... |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
1 éve, 6 hónapja #5618
|
Mik az én kritériumaim egy telefonnal szemben?
Nekem nagyon fontos egy készülék sebessége. Tehát ha megnyomok egy gombot akkor azonnal történjen valami. Ne kelljen várni másodperceket. Ebben a tekintetben a 9700-as BB-vel semmi gond nem volt. Amikor váltottam a nagy érintőképernyő vonzott. A mostani Storm2 már lassabb picit. De ez még megszokható. Én is hiányolom a jó grafikájú appokat és egy jól működő böngészőt. Ami a mai világban alapkövetelmény. Én nem szeretek buherálni. |
|
|
1 éve, 6 hónapja #5627
|
sziasztok! az első hozzászólásom
samsung galaxy s-t néztem ki, de nem igazán szeretem az érintős telefonokat. egyébként is nagyon szeretem a BB-m, úgy hogy kitartok emellett még jó sokáig |
|
BlackBerry 9780 White
iPhone 4 16Gb Black iPad2 16Gb Black
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 6 hónapja Beküldte sziszko.
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.56 másodperc