|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: segitség
segitség 1 éve, 5 hónapja #6080
|
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni mivel most vettem egy BB 9700 bold készüléket T-Mobilost. És már ott elakadtam, hogy a főképernyőn lévő ikonokat nem tudom cserélgetni? Hogyan kell azt? Térképet hogy tudok rátenni? és különféle alkalmazásokat honnan tudok leszedni é hogy kell feltelepíteni?Pl. időjárás, mini opera skype? előre is köszi |
|
|
Válasz: segitség 1 éve, 5 hónapja #6082
|
jtomi írta::
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni mivel most vettem egy BB 9700 bold készüléket T-Mobilost. És már ott elakadtam, hogy a főképernyőn lévő ikonokat nem tudom cserélgetni? Hogyan kell azt? Térképet hogy tudok rátenni? és különféle alkalmazásokat honnan tudok leszedni é hogy kell feltelepíteni?Pl. időjárás, mini opera skype? előre is köszi Üdv a Fórumon! Ezt mintha pont neked hoztuk volna létre www.mobiluser.com/index.php/component/ku...erry-kisokos.html#38 |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 5 hónapja Beküldte Latitude.
|
Válasz: segitség 1 éve, 5 hónapja #6083
|
szia, nem sikerül appworldot megcsinálnom! a kát parancssort hova kell beirni?
|
|
|
Válasz: segitség 1 éve, 5 hónapja #6084
|
Szóval ha valaki leirná, hogy hogayn kell az appworld feltenni azt nagyon megköszönném ill lehet h nekem sikerült de nem találom az ikonok közt. hol keressem-? és a fö képernyőn hogyan tudok cserélgetni ikont?
|
|
|
Válasz: segitség 1 éve, 5 hónapja #6085
|
jtomi írta::
Szóval ha valaki leirná, hogy hogayn kell az appworld feltenni azt nagyon megköszönném ill lehet h nekem sikerült de nem találom az ikonok közt. hol keressem-? és a fö képernyőn hogyan tudok cserélgetni ikont? A fő képernyőn megjelenő ikonok azok amik a menüben az első sorban vannak. Az ikonokat áthelyezni a BB gomb lenyomásával tudod áthelyezgetni. |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
Válasz: segitség 1 éve, 5 hónapja #6086
|
Köszönöm akkor ezt már tudom! Most már csak appworldot kellene megcsinálnom valahogy. ebben tud valaki segíteni. mert ha a pc mel összekötöm akkor azt írja ki hogy lefrissítve telepítve van. csak nem találom a menüben. vagy lehet hogy én csináltam valamit rosszul?
|
|
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.46 másodperc