|
Üdv,
Vendég
|
|
BlackBerry Storm, Storm2
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: BlackBerry Storm, Storm2
BlackBerry Storm, Storm2 1 éve, 8 hónapja #4675
|
Néhány napig volt szerencsém aktívan használni egy RIM BlackBerry Storm2 készüléket MrMarkus jóvoltából. A tapasztalataimat itt összegeztem: www.mobiluser.com/index.php/tudasbazis/2...ackberry-storm2.html
Várom mások tapasztalatait a kütyüvel kapcsolatban! |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
1 éve, 8 hónapja #4676
|
Nos a napokban én is szert tettem egy Storm-ra, bár én a saját jóvoltomból
Rögtön az elején hozzátenném, hogy próbáltam USER szemmel leírni a tapasztalatokat! Vannak pozitívumok és negatívumok... Első körben le kell szögeznem, hogy nem váltottam, csak vettem egy Storm-ot a 9700 mellé. A leosztás a következő: 9700: privát szám, e-mailek, privát bbm, facebook stb... 9500: céges szám, céges bbm, sms-ek Hozzá kell tennem hogy nem voltam Storm párti, mert a körülöttem lévő hardcore userek mikor kezükbe kaparintották a storm-ot anno, elég gyorsan legyilkolták a digitalizálóját... Mint hardcore userek gondolok arra, hogy hasonlóak hozzá, nyúzzak ha kell ha nem, sokat írnak rajta, stb... Ezt szemelőtt tartva félve vágtam bele a vásárlásba, DE megtettem... gondoltam kipróbálom... Pozitívumok: nagy kijelző, személyre szabva egész jól reagál érintésre, videó lejátszás Berry viszonylatban verhetetlen. Egyelőre a fun factor-t tapasztalom benne, hogy "jujj de jó érintős" Negatívumok: nem touchscreen hanem pushscreen... (le kell nyomni a kijelzőt, hogy belépjen egy mappába, vagy nyisson egy app-et) Ez által a kijelző és a keret közt kis hézag van, és a kijelző lötyög kicsit... ez szerintem elég szarul sikerült... a wifit kifelejtették Nem bántam meg, hogy megvettem... összesítésben tetszik a készülék, bár Berry viszonylatban 6/10-et adok neki... Sajnos azok a dolgok amiket a negatívumként tapasztaltam, főként az hogy mozog a kijelző, azaz a minőség nem 100% azok sokat nyomnak a skálán lefele... Szeretném szeretni a készüléket, így még nyomkodom egy ideig..... |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 8 hónapja Beküldte Greg.
|
1 éve, 8 hónapja #4685
|
Az íráshoz hozzá kell tennem még egy-két dolgot.
Nem foglalkoztam természetesen olyan dolgokkal, melyeket triviálisnak gondolok, tehát kéretik nem a szememre vetni. Mire gondolok?
Ezek olyan funkciók, melyeknél vagy evidensnek gondolom, hogy a Storm2 jobban használható az adott funkcióra, vagy ugyan azt nyújtja mint billentyűzetes társai. |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
1 éve, 8 hónapja #4688
|
Latitude írta::
Az íráshoz hozzá kell tennem még egy-két dolgot. Nem foglalkoztam természetesen olyan dolgokkal, melyeket triviálisnak gondolok, tehát kéretik nem a szememre vetni. Mire gondolok?
Ezek olyan funkciók, melyeknél vagy evidensnek gondolom, hogy a Storm2 jobban használható az adott funkcióra, vagy ugyan azt nyújtja mint billentyűzetes társai. Nem vetjük a szemedre |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
1 éve, 8 hónapja #4788
|
|
|
BlackBerry 9900 Bold Touch + 32 GB SDHC
BlackBerry 9800 Torch + Jabra Stone2 BlackBerry 9000 Bold 26ECB619 WePad + kubuntu 11.04 28183975 |
1 éve, 8 hónapja #4789
|
|
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 3.00 másodperc