|
Üdv,
Vendég
|
|
Blackberry 9000 Kezdő problémák
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: Blackberry 9000 Kezdő problémák
Blackberry 9000 Kezdő problémák 1 éve, 9 hónapja #3492
|
Kedves Fórumozók
Tegnap sikerült végre beszereznem egy Blackberry 9000-est. BIS-t csak jövőhónapban tudok rá tenni, de addig is lenne egy két problémám a félkarú óriásommal. 1. nem tudom kijeleztetni a telefonszámomat, tehát ha hívok valakit írja már ki, hogy én hívom, súgó szerint próbáltam eljárni de nincsen a beállításokon belül álltalános beállítások OS 4.6 2. Képtelen vagyok frissíteni a telefont a gyári desktop managerrel, mert folyamatosan vagy letöltés megszakadt vagy a készüléken nincsen internet kapcsolat hibaüzenetet kapok. A Wifi-t is probléma volt, de azt megtudtam oldani, t-kóóóm belenyúlt... 3. Képtelen vagyok a névjegyzékemet rátenni. Ebben sem ártana egy kis help hogy mit ahsználjak? Mert outlookba be vannak hívva Iphone oda berakta... Rá is nyomok a szinkronizálásba BDM-be de állítom, hogy honnan kettős adatcsere, de nem veszi át... ötletek? Megmondom őszintén a fórumon özel 6 órát töltöttem, megpróbáltam mindent átolvasni, de ezekre a problémákra, nem találtam a megoldást. ÜDv Süti P.S. Illetve mivel látom itt BB szakik bőven vannak, nem lenne előnyös egy BB First Step topic? TEhát a kezdő júzerek, milyen lépéseket kell mindenképpen megtegyenek? |
|
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 9 hónapja Beküldte Süti.
|
1 éve, 9 hónapja #3494
|
Süti írta::
Kedves Fórumozók Tegnap sikerült végre beszereznem egy Blackberry 9000-est. BIS-t csak jövőhónapban tudok rá tenni, de addig is lenne egy két problémám a félkarú óriásommal. 1. nem tudom kijeleztetni a telefonszámomat, tehát ha hívok valakit írja már ki, hogy én hívom, súgó szerint próbáltam eljárni de nincsen a beállításokon belül álltalános beállítások OS 4.6 2. Képtelen vagyok frissíteni a telefont a gyári desktop managerrel, mert folyamatosan vagy letöltés megszakadt vagy a készüléken nincsen internet kapcsolat hibaüzenetet kapok. A Wifi-t is probléma volt, de azt megtudtam oldani, t-kóóóm belenyúlt... 3. Képtelen vagyok a névjegyzékemet rátenni. Ebben sem ártana egy kis help hogy mit ahsználjak? Mert outlookba be vannak hívva Iphone oda berakta... Rá is nyomok a szinkronizálásba BDM-be de állítom, hogy honnan kettős adatcsere, de nem veszi át... ötletek? Megmondom őszintén a fórumon özel 6 órát töltöttem, megpróbáltam mindent átolvasni, de ezekre a problémákra, nem találtam a megoldást. ÜDv Süti P.S. Illetve mivel látom itt BB szakik bőven vannak, nem lenne előnyös egy BB First Step topic? TEhát a kezdő júzerek, milyen lépéseket kell mindenképpen megtegyenek? Szia, üdv a fórumon. Mindjárt összeszedem a mondanivalómat(elszívok egy cigit |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
1 éve, 9 hónapja #3495
|
Lekötelezel köszönöm szépen
|
|
|
1 éve, 9 hónapja #3496
|
Paganel írta::
Süti írta:: Kedves Fórumozók Tegnap sikerült végre beszereznem egy Blackberry 9000-est. BIS-t csak jövőhónapban tudok rá tenni, de addig is lenne egy két problémám a félkarú óriásommal. 1. nem tudom kijeleztetni a telefonszámomat, tehát ha hívok valakit írja már ki, hogy én hívom, súgó szerint próbáltam eljárni de nincsen a beállításokon belül álltalános beállítások OS 4.6 2. Képtelen vagyok frissíteni a telefont a gyári desktop managerrel, mert folyamatosan vagy letöltés megszakadt vagy a készüléken nincsen internet kapcsolat hibaüzenetet kapok. A Wifi-t is probléma volt, de azt megtudtam oldani, t-kóóóm belenyúlt... 3. Képtelen vagyok a névjegyzékemet rátenni. Ebben sem ártana egy kis help hogy mit ahsználjak? Mert outlookba be vannak hívva Iphone oda berakta... Rá is nyomok a szinkronizálásba BDM-be de állítom, hogy honnan kettős adatcsere, de nem veszi át... ötletek? Megmondom őszintén a fórumon özel 6 órát töltöttem, megpróbáltam mindent átolvasni, de ezekre a problémákra, nem találtam a megoldást. ÜDv Süti P.S. Illetve mivel látom itt BB szakik bőven vannak, nem lenne előnyös egy BB First Step topic? TEhát a kezdő júzerek, milyen lépéseket kell mindenképpen megtegyenek? Szia, üdv a fórumon. Mindjárt összeszedem a mondanivalómat(elszívok egy cigit No nézzük sorban: 1.Telefon beállítások>Általános beállítások>saját azonosító korlátozása 2.Frissítheted a szoftvert a loader.exe segítségével, ekkor nem kell Desktop manager A letöltésekből kiválasztod és letöltöd a ROM-ot (kicsomagolod ha kell), elindítod, törlöd a vendor.xml filet stb. ezt mindjárt leírom részletesebben. 3.Ez outlook express vagy Microsoft outlook? |
|
|
1 éve, 9 hónapja #3497
|
Paganel írta::
Paganel írta:: Süti írta:: Kedves Fórumozók Tegnap sikerült végre beszereznem egy Blackberry 9000-est. BIS-t csak jövőhónapban tudok rá tenni, de addig is lenne egy két problémám a félkarú óriásommal. 1. nem tudom kijeleztetni a telefonszámomat, tehát ha hívok valakit írja már ki, hogy én hívom, súgó szerint próbáltam eljárni de nincsen a beállításokon belül álltalános beállítások OS 4.6 2. Képtelen vagyok frissíteni a telefont a gyári desktop managerrel, mert folyamatosan vagy letöltés megszakadt vagy a készüléken nincsen internet kapcsolat hibaüzenetet kapok. A Wifi-t is probléma volt, de azt megtudtam oldani, t-kóóóm belenyúlt... 3. Képtelen vagyok a névjegyzékemet rátenni. Ebben sem ártana egy kis help hogy mit ahsználjak? Mert outlookba be vannak hívva Iphone oda berakta... Rá is nyomok a szinkronizálásba BDM-be de állítom, hogy honnan kettős adatcsere, de nem veszi át... ötletek? Megmondom őszintén a fórumon özel 6 órát töltöttem, megpróbáltam mindent átolvasni, de ezekre a problémákra, nem találtam a megoldást. ÜDv Süti P.S. Illetve mivel látom itt BB szakik bőven vannak, nem lenne előnyös egy BB First Step topic? TEhát a kezdő júzerek, milyen lépéseket kell mindenképpen megtegyenek? Szia, üdv a fórumon. Mindjárt összeszedem a mondanivalómat(elszívok egy cigit No nézzük sorban: 1.Telefon beállítások>Általános beállítások>saját azonosító korlátozása 2.Frissítheted a szoftvert a loader.exe segítségével, ekkor nem kell Desktop manager A letöltésekből kiválasztod és letöltöd a ROM-ot (kicsomagolod ha kell), elindítod, törlöd a vendor.xml filet stb. ezt mindjárt leírom részletesebben. 3.Ez outlook express vagy Microsoft outlook? Új ROM telepítése BlackBerry készülékre 1. Letöltöd a készülékedhez a megfelelő ROM verziót. 2. Telepíted a PC-re a letöltött file-t. 3. Elnavigálsz ide: .../ProgramFiles/CommonFiles/ResearchInMotion/AppLoader és itt törlöd a vendor.xml file-t 4. Csinálsz egy backupot DM-el, kiveszed az akksit, .../ProgramFiles/CommonFiles/ResearchInMotion/AppLoader/loader.exe-t indítod 5. Rádugod a telefont aksi nélkül, (windows csatlakozik) click next, annyit látsz hogy UNKNOWN, click next, akkor elkezdi csinálni, bejön a kipipálós rész (ahol is válaszd ki a Magyar nyelvi támogatást, és természetesen minden mást is amit telepíteni akarsz), kipipálod ami kell, click next, itt beteheted az aksit vissza a telefonba. A többit csinálja a loader neked. 6. Megvárod, amíg a telefon újraindul, most már élvezheted a friss operációs rendszert. |
|
|
1 éve, 9 hónapja #3498
|
Nagyon szépen köszönöm, most már látják ha én hívom őket
Amúgy soha semmivel nem szenvedtem ennyit mint ezzel a kis izééével... De ettől szimapatikus végre nem egyértelmű megunható fostalicska. Illetve ami még engem érdekel, hogy mennyire igaz az, hogy t-mobile a blackberry-vel folytatott beszélgetéseket, illetve sms-eket nem tudja rögzíteni? Mert igazából a tegnap előtt megjelent erről szóló cikk volt nagy százalékban a vásárlásom oka |
|
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 9 hónapja Beküldte Süti.
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.61 másodperc