péntek, február 10, 2012

Text Size
Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: BlackBerry 8520

BlackBerry 8520 1 éve, 6 hónapja #3326

• Paganel
  • Administrator
  • When will I be famous?
Itt lehet ízekre szedni a kicsikét!
Google Nexus S (Android 4.0.3)

Válasz: BlackBerry 8520 1 éve, 6 hónapja #3330

• Paganel
  • Administrator
  • When will I be famous?
Smith írta::
Látom nagyon felizgattad magad, kár volt.

Akkor kiegészítem a dolgot annyival, hogy a JELENLEGI LEHETŐSÉGEINKHEZ KÉPEST !!!

1. Igenis jó a 8520, lehet vele emailezni, lehet vele telefonálni. Ennyire kell nálunk egy dolgozónak és nem többre.

2. Már bocsánatot kérek azért hogy inkább 8520-ast preferálok a felhasználóknak, nincs kedvem hetente a szervizbe hordani a trackball miatt a blekiket. Ezeket olyan emberek használják, akiknek nem a saját tulajdonuk a készülék, és mint ilyen szituációban bárki, nem éreznek akkora felelősséget sem iránta. (a kivétel ez alól én vagyok) Nem izgatja őket ha szalonnát esznek kézzel és közben emailezni akarnak, hogy zsíros lesz a golyó és utána szarakodni kezd. Akkor jönnek és itt nyafognak nekem és nekem meg az (is) a dolgom hogy ezeket lekezeljem. Én meg nem szeretnék emiatt fölöslegesen szopni.

3. Olcsó és amire kell nekünk bőven megfelel.

4. Itt egy nagy cégről van szó, és itt enyhén szólva sem érdekel senkit - és nem is érinti - hogy Te mennyiért seftelsz a 8520-asokkal vagy a 8320-asokkal. Lehet hogy hétköznapi esetben (és szerinted) többet ér egy 8320, szerintem meg nem, régebbi is, és ott a trackball ami jelentősen hajlamosabb meghibásodásra mint a trackpad.

5. jelenleg a szolgáltatónktól négy típust tudunk venni: 8520, 8900, 9000, 9700. A 8520 a legolcsóbb. Nem, nem kapható a 8320. Használtat meg egyáltalán nem veszünk soha semmit.

Ez a szitu, tehát a 8520 a bestof a sima dolgozóknak.

újra leírom... ha odafigyelsz a trackball-ra kenterbe veri a trackpadot...

Aki ismer tudja, hogy szeretem a 8520-at mert egy jó Entry level BB... ettől függetlenül ár érték arányban egy szar, mert semennyire nem tartja az árát.... kibontod a dobozt és puff a felét éri... Ez nagyon tré deficit...

Ha hozzám hoznak beszámítani, nagyon át kell gondolnom, hogy bevegyem e vagy sem...

Így már hátha érted...

Ettől függetlenül persze, jó készülék, olcsó de berry...

A trackball-ra meg vigyázni kell és kuss

Mellesleg 2000 huf, a trackpad meg 10...

részemről befetéma..
Google Nexus S (Android 4.0.3)

Válasz: BlackBerry 8520 1 éve, 6 hónapja #3331

• Greg
  • BlackBerry Expert
  • Minden ami BlackBerry....
Paganel írta::
Itt lehet ízekre szedni a kicsikét!

Akkor remélem utoljára, de leírom....

A véleményem (7 év Blackberry használat után, szakmai szemmel)

A 8520-as valóban egy jó entry level berry, mert olcsó, rendelkezik minden berry funkcióval, kicsi, könnyű. Ez idáig szép és jó....

DE... ami nekem a bajom vele: anyaghasználat.... 50e ft-ért (mert ne szolgáltatók árát nézzük) nekem ne adjanak egy darab igénytelen műanyagot....

A gumírozott gombok nevetségesek, a műanyag keret megoldás egy vicc... nem egy olyan jön hozzám, aminek el van deformálódva a műanyag az LCD körül... WTF????

Ez egy olyan probléma amit a RIM nem engedhetett volna meg magának, ha mellette a palettán olyan készülékek szerepelnek mint a 9000, 9700...

Ár érték arány... mostanában sokat halljuk itt a fórumon...

Valóban a berry-k értékállók, a pénzünkért sokat kapunk... DE nézzük pl a távolabbi képet... Veszek most egy 8520-at 50ért... kibontom a dobozt, használom, boldogság... majd rájövök, hogy ez a berry rendszer nagyon jó, de kéne egy komolyabb cucc... eladnám... és itt jön a pofon... a készüléket használt piacon 30ért talán el lehet adni, DE bajos...

És itt jön számomra egy fontos tényező... az ár érték arány számomra nem csak azt jelenti hogy mit kapok adott pillanatban a pénzemért, hanem hogy az adott készülék mennyire értékálló... és a 8520 ebben annyira nem erős...

Ezért mondom hogy szerintem, nem jó ár érték arányban...

A napokban megkeresett egy srác... 8520-ast keresett... elmagyaráztam neki ezt...

50-et akart költeni telefonra... megvette ehelyett a használt 9630-as Tour-om, mert az egy értékállóbb telefon...

A tour-t ha el akarja adni, akkor is el fogja tudni adni kb olyan áron ahogy vette...

Összegezve:

Valóban nem rossz készülék, nagyon örülök annak hogy a RIM nyitott a kisebb pénztárcájú vásárló közönség felé is, csak kicsit jobban össze kellett volna rakni a készüléket...

Ezért várom a 9300-t.. ami egy ugyan ez a forma lesz, csak kicsitt jobbnak ható anyaghasználattal, 3G-vel, kb ugyan ezen az áron...

Ja igen... és akkor még lejjebb megy a 8520 ára...
BlackBerry 9800 Red 2725EDC8
BlackBerry 9105 Black
iPhone 4 16GB Black

Válasz: BlackBerry 8520 1 éve, 6 hónapja #3332

• Smith
  • Fresh Boarder
Paganel írta::
Smith írta::
Látom nagyon felizgattad magad, kár volt.

Akkor kiegészítem a dolgot annyival, hogy a JELENLEGI LEHETŐSÉGEINKHEZ KÉPEST !!!

1. Igenis jó a 8520, lehet vele emailezni, lehet vele telefonálni. Ennyire kell nálunk egy dolgozónak és nem többre.

2. Már bocsánatot kérek azért hogy inkább 8520-ast preferálok a felhasználóknak, nincs kedvem hetente a szervizbe hordani a trackball miatt a blekiket. Ezeket olyan emberek használják, akiknek nem a saját tulajdonuk a készülék, és mint ilyen szituációban bárki, nem éreznek akkora felelősséget sem iránta. (a kivétel ez alól én vagyok) Nem izgatja őket ha szalonnát esznek kézzel és közben emailezni akarnak, hogy zsíros lesz a golyó és utána szarakodni kezd. Akkor jönnek és itt nyafognak nekem és nekem meg az (is) a dolgom hogy ezeket lekezeljem. Én meg nem szeretnék emiatt fölöslegesen szopni.

3. Olcsó és amire kell nekünk bőven megfelel.

4. Itt egy nagy cégről van szó, és itt enyhén szólva sem érdekel senkit - és nem is érinti - hogy Te mennyiért seftelsz a 8520-asokkal vagy a 8320-asokkal. Lehet hogy hétköznapi esetben (és szerinted) többet ér egy 8320, szerintem meg nem, régebbi is, és ott a trackball ami jelentősen hajlamosabb meghibásodásra mint a trackpad.

5. jelenleg a szolgáltatónktól négy típust tudunk venni: 8520, 8900, 9000, 9700. A 8520 a legolcsóbb. Nem, nem kapható a 8320. Használtat meg egyáltalán nem veszünk soha semmit.

Ez a szitu, tehát a 8520 a bestof a sima dolgozóknak.

újra leírom... ha odafigyelsz a trackball-ra kenterbe veri a trackpadot...

Nem magát a trackball-t mint vezérlő eszközt fikzom. Akkor én is újra leírom: ezek sima felhasználók akik nem figyelnek oda nemhogy erre, hanem semmire sem. Nem érdekli őket, nekik az kell hogy ne kelljen 2-3 havonta szervizbe hordani mert "elkoszolódik".

Aki ismer tudja, hogy szeretem a 8520-at mert egy jó Entry level BB... ettől függetlenül ár érték arányban egy szar, mert semennyire nem tartja az árát.... kibontod a dobozt és puff a felét éri... Ez nagyon tré deficit...

Ha hozzám hoznak beszámítani, nagyon át kell gondolnom, hogy bevegyem e vagy sem...

Így már hátha érted...

Értem amit mondasz, de pl. egy új autónál amit a szalonból kihozol, ugyanez a szitu. Itt tartunk.

De azt meg Te értsd meg hogy mi egy cég vagyunk, akik vásárolunk, és nem ezzel seftelünk, hanem használni akarjuk a készülékeket. Minket nem érdekel mennyit ér, olcsón tudjuk megvenni és kész. Eladni sem fogjuk soha, ha az amortizáció eléri a nullát akkor kidobjuk ide a fiókomba. (ilyen még nem nagyon volt mert addigra vagy ellopták vagy elveszítették őket amire nulla lett az értékük...)

Ettől függetlenül persze, jó készülék, olcsó de berry...

A trackball-ra meg vigyázni kell és kuss

Mint feljebb részleteztem, nem rólam vagy rólad van szó, ezek sima, egyszerű földi halandó felhasználók. Leszarnak mindent nem vigyáznak rá. Elmagyarázni meg sem próbálom nekik, fölösleges.

Mellesleg 2000 huf, a trackpad meg 10...

részemről befetéma..

Lehet, csakhogy 5x annyiba kerül, és 50x annyi kell belőle Pl. trackpadet még egyszer sem kellett cseréltetnem.

Az a véleményem a RIM palettájáról, hogy hamarosan még sokkal olcsóbb és gagyibb műanyagból lesznek a telefonok. Mert nyitnak a sima userek felé, a régi RIM inkább a nagyvállalati környezetre alapozott. És ha az embereknek kell tömegtelót gyártani, annak Te is tudod mi lesz a vége... érintőkijelző??? Nemár. Egy sokmilliárdos multi cég vezérigazgatója ott fog tapizni a telefonján??? Bohóckodás... Olyan mintha rövidgatyában menne tárgyalásra.
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 6 hónapja Beküldte Smith.

Válasz: BlackBerry 8520 1 éve, 6 hónapja #3338

• Greg
  • BlackBerry Expert
  • Minden ami BlackBerry....
Mindegy...

Sima egyszerű magyar userek... ugye tudjuk hogy itt divat leszarni ami a cégé.... mert nem kell kifizetni ha elbaszod... a cégé, szopjanak vele ők... ez akárki akármit mond ez a szitu...

Az autó más, szerintem... más miatt van ekkora deficit...

Persze titeket mint céget nem érdekel, de én a magán személy szemszögéből próbálom nézni...

Egy cég persze hogy lefossa... nem is értem miért példálózol ezzel... személyeskedsz...

nem rólad, nem a cégedről beszélek, hanem általánosságokról...

Olcsó, meg lehet venni flottában a "szar melósnak" a vezetőnek meg meehet a 9700.

Amúgy arról amit a cég vezetőkről mondasz, ne haragudj, de sikít hogy magyarországon vagy...

Ismerek olyan embereket, személyesen kintről, akik olyan cégeket vezetnek, hogy megvesznek egy kis országot ha kell... és röhögni fogsz, a pali touchscreen-el rohangál... és öltönyhöz olyan adidas cipője van hogy pislognál....

És lám egy nagy egzisztenciájú üzletember, font milliárdos céggel....

na akkor wtf??????

bocs, csak imádom mikor ez a begyökösödött magyar gondolkodás van... az üzletember egy skatulya errefele.... és az biztos hogy nem jó üzletember aki esetleg követi a divatot, vagy esetlegesen nem máshogy öltözik, viselkedik, kilóg.... MEGA LOL....

na részemről zárjuk le mert meddő...

te sorolod a cég érdekeit ahol dolgozol, és nem tűnik fel, hogy én általánosságban beszélek....

mancs...
BlackBerry 9800 Red 2725EDC8
BlackBerry 9105 Black
iPhone 4 16GB Black

Válasz: BlackBerry 8520 1 éve, 6 hónapja #3339

• Smith
  • Fresh Boarder
Senki sem tudja teljesen a másik szemszögéből nézni a dolgokat. (Te sem)

Egyébként nem személyeskedtem, csak ha már ott tartunk ki miről beszél, lehet hogy én a cég szempontjából példálózok, de Te sem általánosságban beszélsz, Te a saját üzletmeneted szempontjából nézed a dolgokat. Akkor döntetlen

Sajnos a magyarok 90%-ának nem adatik meg hogy eljusson egy másik országba dolgozni, vagy hogy eljusson egyáltalán bárhova. A nagyon kiokosodott és a külfölddel példálózó okosoknak azt szoktam mondani hogy ha ott annyira überszuperjó minden, akkor lehet ottmaradni és ennyi.

Itt a végvezetők ilyenek, bekögyökösödöttek, ha így jobban tetszik. Öltönyben járnak és nem vesznek fel hozzá adidas cipőt és nem bohóckodnak divat-touch csodákkal. Mert kiröhögnék őket. Ilyen egyszerű.
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 6 hónapja Beküldte Smith.
Moderátorok: Latitude, Paganel
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.58 másodperc