|
Üdv,
Vendég
|
|
BlackBerry Bold 9700
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: BlackBerry Bold 9700
BlackBerry Bold 9700 1 éve, 7 hónapja #2742
|
|
|
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 7 hónapja Beküldte tOOk.
|
Válasz: BlackBerry Bold 9700 1 éve, 7 hónapja #2743
|
tOOk írta::
tOOk írta:: hotspot browser beallitva, SSID kiirva, IP is van a status szerint, DE... kis wifi ikon szurke marad a terero alatt connections listaban nincs zold pipa, hanem egy fehet minusz jel a fejlecen az operator - SSID mellett egy kis piros haziko formaju ikon help plz Passzolok, a piros házikó ikon számomra ismeretlen. Nálam zöld pipa, fehér a wifi ikon. |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
Válasz: BlackBerry Bold 9700 1 éve, 7 hónapja #2744
|
|
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
Válasz: BlackBerry Bold 9700 1 éve, 7 hónapja #2746
|
Hello,
2hete van nekem is 9700-es BB-m, de nekem működik rendesen minden. Csak a BIS/BES-es cuccok nem...az nincs rajta Szerintem vidd vissza és cseréltesd garanciába... Nálad is 2 hétfő van a naptárba, ha magyar nyelven használod? (heti vagy havi nézetben) Üdv. Zaunn |
|
|
Válasz: BlackBerry Bold 9700 1 éve, 7 hónapja #2747
|
zaunn írta::
Hello, 2hete van nekem is 9700-es BB-m, de nekem működik rendesen minden. Csak a BIS/BES-es cuccok nem...az nincs rajta Szerintem vidd vissza és cseréltesd garanciába... Nálad is 2 hétfő van a naptárba, ha magyar nyelven használod? (heti vagy havi nézetben) Üdv. Zaunn Két hétfő tipikus ROM Bug. Nem kell foglalkozni, vele de ha zavar tehetsz rá új ROM-ot! |
|
Google Nexus S (Android 4.0.3)
|
Válasz: BlackBerry Bold 9700 1 éve, 7 hónapja #2748
|
Paganel írta::
zaunn írta:: Hello, 2hete van nekem is 9700-es BB-m, de nekem működik rendesen minden. Csak a BIS/BES-es cuccok nem...az nincs rajta Szerintem vidd vissza és cseréltesd garanciába... Nálad is 2 hétfő van a naptárba, ha magyar nyelven használod? (heti vagy havi nézetben) Üdv. Zaunn Két hétfő tipikus ROM Bug. Nem kell foglalkozni, vele de ha zavar tehetsz rá új ROM-ot! nem nagyon zavar, úgyis mindent angolul használok (pc, laptop, teló, stb) |
|
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.54 másodperc