|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: BlackBerry GPS
BlackBerry GPS 1 éve, 12 hónapja #1630
|
Sziasztok,
Arra lennék kíváncsi, hogy nektek működik-e mindig, minden időben a GPS koordináta lekérdezése? Ha igen, az ország melyik részén, csak nyitott, vagy zárt területen is? Nekem csak nagyon ritkán akar kapcsolódni a műholdakhoz, 30 próbálkozásból kb. 1x. |
|
BlackBerry Storm 2 9520
|
Válasz: BlackBerry GPS 1 éve, 12 hónapja #1632
|
BlackJack írta::
Sziasztok, Arra lennék kíváncsi, hogy nektek működik-e mindig, minden időben a GPS koordináta lekérdezése? Ha igen, az ország melyik részén, csak nyitott, vagy zárt területen is? Nekem csak nagyon ritkán akar kapcsolódni a műholdakhoz, 30 próbálkozásból kb. 1x. Megpróbálom zárt helyen. |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
Válasz: BlackBerry GPS 1 éve, 12 hónapja #1634
|
Latitude írta::
BlackJack írta:: Sziasztok, Arra lennék kíváncsi, hogy nektek működik-e mindig, minden időben a GPS koordináta lekérdezése? Ha igen, az ország melyik részén, csak nyitott, vagy zárt területen is? Nekem csak nagyon ritkán akar kapcsolódni a műholdakhoz, 30 próbálkozásból kb. 1x. Megpróbálom zárt helyen. Mondjuk zárt helyen nem sok értelme van műholdat keresni... |
|
Válasz: BlackBerry GPS 1 éve, 12 hónapja #1636
|
Mondjuk tényleg, de ha valaki GPS koordinátás fényképeket gyűjt szerte a világon, amit majd el akar helyezni egy térképen, hogy lássa mi hol készült, akkor kellhet.
Jobb célját nem találtam a zárt terű GPS-nek, na |
|
BlackBerry Storm 2 9520
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 12 hónapja Beküldte BlackJack.
|
Válasz: BlackBerry GPS 1 éve, 12 hónapja #1637
|
BlackJack írta::
Mondjuk tényleg, de ha valaki GPS koordinátás fényképeket gyűjt szerte a világon, amit majd el akar helyezni egy térképen, hogy lássa mi hol készült, akkor kellhet. Jobb célját nem találtam a zárt terű GPS-nek, na Az aki zárt térben akar sebességet mérni, az tegye a következőt. Mérje meg a távolságot, és a távolság leküzdéséhez felhasznált időt. Ezen adatok alapján kiszámítható az átlagsebesség Egyenletes mozgás esetén, vagyis ha a test egyenlő időközök alatt egyenlő utakat tesz meg, akkor a test sebességének nagysága a Δt időköz alatt megtett Δs útnak és a Δt időköznek a hányadosa: v = Δs / Δt. |
|
Válasz: BlackBerry GPS 1 éve, 12 hónapja #1638
|
|
|
BlackBerry Storm 2 9520
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.60 másodperc