|
Üdv,
Vendég
|
|
CRACK Berry azaz a Blackberry függőség
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: CRACK Berry azaz a Blackberry függőség
CRACK Berry azaz a Blackberry függőség 1 éve, 11 hónapja #2125
|
Az angol nyelvterületeken a Blackberry-t sok helyen CrackBerry-nek hívják... És itt a crack mint drog szerepel, nem mint "törés" innen a crackberry.com neve is megvilágosodhat...
A kezdő Berry-sek még valószínűleg nem tudják miről van szó, akik nincsenek BIS-en azok szintén nem nagyon vannak benne... De a többiek tudják miről beszélek... Valljuk be őszintén, függők vagyunk... Én 6 évvel ezelőtt csöppentem bele a Blackberry-k világába, és akkoriban még én is azt gondoltam, hogy ááá ez csak egy okos telefon... Olyan nincs hogy telefon függőség, én nem fogok a Blackberry-től függni.... A kis naív 19 éves.... Azóta rájöttem, hogy a kommunikációm így néz ki %-ra bontva: E-mail 70% bbm 20% hanghívás 9% sms 1% Van egy olyan érzés bennem, hogy online KELL hogy legyek 24/7... volt egy terepjáróm, sokat voltam az erdőben, de a berry ott volt velem mindig... Nyaralni megyünk? Külföldön vagyok? Nincs mese ha drága is a roaming, a Berry-nek mennie kell... Sokan vannak most biztos akik azt gondolják, hogy ez baromság, és ők soha soha nem lesznek ilyenek... meg persze nekik van más fontos is az életben... Kis naívjaim Amerikában és Angliában lassan nép betegség méretek ölt a "crackberry" függőség... Létező betegség lesz lassan a "blackberry thumb" Ezt a topikot azért hoztam létre, mert kíváncsi vagyok, hogy TI mennyire vagytok már függők, vagy milyen úton haladtok.... Mennyire van ott a mindennapjaitokban... Én a 6 évemmel már menthetetlen vagyok |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 11 hónapja Beküldte Greg.
|
1 éve, 11 hónapja #2126
|
Én nem vagyok függő
Csak a napi 150 levelet olvasgatom blekin, meg skype és társai, meg BBM, meg sok sok beszélgetés, semmi SMS, sok levélírás. Azt kell mondjam a BB+BIS felszabadít, azaz megszabadít a PC-től |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
1 éve, 11 hónapja #2127
|
Latitude írta::
Én nem vagyok függő Csak a napi 150 levelet olvasgatom blekin, meg skype és társai, meg BBM, meg sok sok beszélgetés, semmi SMS, sok levélírás. Azt kell mondjam a BB+BIS felszabadít, azaz megszabadít a PC-től És nem vagy függő mi? |
|
BlackBerry PlayBook 16GB |
1 éve, 11 hónapja #2128
|
Latitude írta::
Én nem vagyok függő Csak a napi 150 levelet olvasgatom blekin, meg skype és társai, meg BBM, meg sok sok beszélgetés, semmi SMS, sok levélírás. Azt kell mondjam a BB+BIS felszabadít, azaz megszabadít a PC-től Én amikor újra húztam a ROM-ot, nem tettem vissza a Twitter-t. Aztán csak azt éreztem valami hiányzik. Most már megint fent van és a BBM a twitter folyamatosan löki az infot. No meg persze jönnek a mailek. Imádom!!!!!!!!!!!!! |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
1 éve, 11 hónapja #2129
|
Paganel írta::
Latitude írta:: Én nem vagyok függő Csak a napi 150 levelet olvasgatom blekin, meg skype és társai, meg BBM, meg sok sok beszélgetés, semmi SMS, sok levélírás. Azt kell mondjam a BB+BIS felszabadít, azaz megszabadít a PC-től Én amikor újra húztam a ROM-ot, nem tettem vissza a Twitter-t. Aztán csak azt éreztem valami hiányzik. Most már megint fent van és a BBM a twitter folyamatosan löki az infot. No meg persze jönnek a mailek. Imádom!!!!!!!!!!!!! Szerintem a legjobban az első kép jellemezne minket Ja igen... a leghíresebb Blackberry függő ugye Barack Obama... |
|
BlackBerry PlayBook 16GB |
1 éve, 11 hónapja #2130
|
Az írásoddal most megerősítettél abban, hogy miért NE fizessek elő a BIS-re
|
|
BlackBerry Storm 2 9520
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.76 másodperc