|
Üdv,
Vendég
|
|
Blackberry egyéb dolgok, érdekességek
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: Blackberry egyéb dolgok, érdekességek
Blackberry egyéb dolgok, érdekességek 2 éve #1363
|
Érezzétek az Advanced Search áldásos hatásait YouTube-on Blackberry vonatkozásban.
Nem kell hozzá mágia, csak minimális sütnivaló! Persze, aki főzni szeret, azt is megértem! bit.ly/cpDJmq |
|
Utolsó Szerkesztés: 2 éve Beküldte ozeee.
|
2 éve #1364
|
ozeee írta::
Érezzétek az Advanced Search áldásos hatásait YouTube-on Blackberry vonatkozásban. Nem kell hozzá mágia, csak minimális sütnivaló! Persze, aki főzni szeret, azt is megértem! bit.ly/cpDJmq Ezt most nem egészen értem... |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
2 éve #1365
|
Talán hasznos videófolyam lehet... Elmentitek kedvencekbe, és néha ránéztek! Erre gondoltam
|
|
|
2 éve #1367
|
Talán hasznos videófolyam lehet... Elmentitek kedvencekbe, és néha ránéztek! Erre gondoltam Köszi, megnéztem, most már értem. |
|
|
2 éve #1374
|
Bocs, csak sokan nem ismerik az egyéni szűréseket weboldalon, meg a weblapok funkcióinak a töredékét sem használják. Szóval ez gyk.!
Engem pl. kifejezetten zavarnak a Youtube listák, összemaszatolják a tiszta találatokat, meg a csatornák is. Itt csak a videók vannak, és csak az elmúlt hét legfrissebbjei, mert nem mindig a relevancia minden. |
|
|
2 éve #1375
|
Bocs, csak sokan nem ismerik az egyéni szűréseket weboldalon, meg a weblapok funkcióinak a töredékét sem használják. Szóval ez gyk.! Engem pl. kifejezetten zavarnak a Youtube listák, összemaszatolják a tiszta találatokat, meg a csatornák is. Itt csak a videók vannak, és csak az elmúlt hét legfrissebbjei, mert nem mindig a relevancia minden. Nos ez egy tipikus programozói hozzáállás Szerintem az a weboldal, program jó, amit használnak és kihasználnak a userek. Ha ez nem történik meg, akkor túl bonyolult vagy nem igazán felhasználó barát. Ha jobban belegondolunk ez az iPhone sikerének titka is. Megjelenésekor alig tudott valamit a kortársaihoz képest (még ma is le van maradva), de annyira felhasználó barát, hogy veszik mint a cukrot. |
|
Utolsó Szerkesztés: 2 éve Beküldte Paganel.
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 1.58 másodperc