|
Üdv,
Vendég
|
|
Bis telenor (9105 pearl)
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: Bis telenor (9105 pearl)
Bis telenor (9105 pearl) 1 éve, 7 hónapja #5347
|
Hello mondhatnám úgy is szebb napot, mert az enyém most elég cefetül indul. Vettem bő 1 hete 1 9105 pearl 3g-t, sajnos alap esetben a készülék kb annyi tud mint egy alsó középkategóriás akármi, de kezdjük az elején. Kálváriám ott kezdödik amikor is tegyünk fel rá ezt azt ha már lehet (de inkább nem lehet 360x400-as kijelzöméret elég egyedi, és ez a legkissebb gond) elöször fel akartam tenni pár dolgot app world ből, hát nem sikerült email cimre elmegy a link ráklikk és vissza az oldalra semmi letöltési lehetöség, próba telefonról szintén semmi sikerélmény, kezdett nagyon zavarni a dolog, regeltem ide és kaptam 1-2 infot hogy hogy is, kedves kollega mondta rendeljem meg BIS-t majd mobilhálozat kikapcs csak wifi és majd úgy jó lesz. Megfogadtam tanácsát telenor felhív szolgáltatás megrendel. Ma reggel fogad az üzenet a szolgáltatás aktív!! telenorhu.blackberry.com/ oldalon nekivágok az uj fiók létrehozásához ahol kéri tőlem a készülék pin-t illetve az imei számot meg is adom neki tovább majd jön a hibaüzenet a BIS fiókja fel van függesztve vagy inaktív .... pedig itt az üzenet hogy a szolgáltatás aktív. Telefon ügyfélszolgálat feírt mindent a kedves hölgy és továbbítja a technikus kollegának és majd hívnak ... esetleg valakinek valami 5let mit rontok el mi a hiba ?
A segitségeteket előre is köszönöm |
|
|
1 éve, 7 hónapja #5348
|
Fidel Castro írta::
Hello mondhatnám úgy is szebb napot, mert az enyém most elég cefetül indul. Vettem bő 1 hete 1 9105 pearl 3g-t, sajnos alap esetben a készülék kb annyi tud mint egy alsó középkategóriás akármi, de kezdjük az elején. Kálváriám ott kezdödik amikor is tegyünk fel rá ezt azt ha már lehet (de inkább nem lehet 360x400-as kijelzöméret elég egyedi, és ez a legkissebb gond) elöször fel akartam tenni pár dolgot app world ből, hát nem sikerült email cimre elmegy a link ráklikk és vissza az oldalra semmi letöltési lehetöség, próba telefonról szintén semmi sikerélmény, kezdett nagyon zavarni a dolog, regeltem ide és kaptam 1-2 infot hogy hogy is, kedves kollega mondta rendeljem meg BIS-t majd mobilhálozat kikapcs csak wifi és majd úgy jó lesz. Megfogadtam tanácsát telenor felhív szolgáltatás megrendel. Ma reggel fogad az üzenet a szolgáltatás aktív!! telenorhu.blackberry.com/ oldalon nekivágok az uj fiók létrehozásához ahol kéri tőlem a készülék pin-t illetve az imei számot meg is adom neki tovább majd jön a hibaüzenet a BIS fiókja fel van függesztve vagy inaktív .... pedig itt az üzenet hogy a szolgáltatás aktív. Telefon ügyfélszolgálat feírt mindent a kedves hölgy és továbbítja a technikus kollegának és majd hívnak ... esetleg valakinek valami 5let mit rontok el mi a hiba ? A segitségeteket előre is köszönöm Szia, Aggodalomra semmi ok, nem te hibáztál! Ha megrendelted a BIS-t és nem működik az a Telenor sara... |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 7 hónapja Beküldte Paganel.
|
1 éve, 7 hónapja #5350
|
Paganel írta::
Fidel Castro írta:: Hello mondhatnám úgy is szebb napot, mert az enyém most elég cefetül indul. Vettem bő 1 hete 1 9105 pearl 3g-t, sajnos alap esetben a készülék kb annyi tud mint egy alsó középkategóriás akármi, de kezdjük az elején. Kálváriám ott kezdödik amikor is tegyünk fel rá ezt azt ha már lehet (de inkább nem lehet 360x400-as kijelzöméret elég egyedi, és ez a legkissebb gond) elöször fel akartam tenni pár dolgot app world ből, hát nem sikerült email cimre elmegy a link ráklikk és vissza az oldalra semmi letöltési lehetöség, próba telefonról szintén semmi sikerélmény, kezdett nagyon zavarni a dolog, regeltem ide és kaptam 1-2 infot hogy hogy is, kedves kollega mondta rendeljem meg BIS-t majd mobilhálozat kikapcs csak wifi és majd úgy jó lesz. Megfogadtam tanácsát telenor felhív szolgáltatás megrendel. Ma reggel fogad az üzenet a szolgáltatás aktív!! telenorhu.blackberry.com/ oldalon nekivágok az uj fiók létrehozásához ahol kéri tőlem a készülék pin-t illetve az imei számot meg is adom neki tovább majd jön a hibaüzenet a BIS fiókja fel van függesztve vagy inaktív .... pedig itt az üzenet hogy a szolgáltatás aktív. Telefon ügyfélszolgálat feírt mindent a kedves hölgy és továbbítja a technikus kollegának és majd hívnak ... esetleg valakinek valami 5let mit rontok el mi a hiba ? A segitségeteket előre is köszönöm Szia, Aggodalomra semmi ok, nem te hibáztál! Ha megrendelted a BIS-t és nem működik az a Telenor sara... Szerintem meg nem a telenor hibája... Kérdéseim: -Honnan van a készülék? -van e benne vonalkódos matrica az akku alatt? ezt az üzenetet olyankor szokta dobni amikor a KÉSZÜLÉK nem regisztrálható BIS-re... |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
1 éve, 7 hónapja #5353
|
BlackberryGarageHungary írta::
Paganel írta:: Fidel Castro írta:: Hello mondhatnám úgy is szebb napot, mert az enyém most elég cefetül indul. Vettem bő 1 hete 1 9105 pearl 3g-t, sajnos alap esetben a készülék kb annyi tud mint egy alsó középkategóriás akármi, de kezdjük az elején. Kálváriám ott kezdödik amikor is tegyünk fel rá ezt azt ha már lehet (de inkább nem lehet 360x400-as kijelzöméret elég egyedi, és ez a legkissebb gond) elöször fel akartam tenni pár dolgot app world ből, hát nem sikerült email cimre elmegy a link ráklikk és vissza az oldalra semmi letöltési lehetöség, próba telefonról szintén semmi sikerélmény, kezdett nagyon zavarni a dolog, regeltem ide és kaptam 1-2 infot hogy hogy is, kedves kollega mondta rendeljem meg BIS-t majd mobilhálozat kikapcs csak wifi és majd úgy jó lesz. Megfogadtam tanácsát telenor felhív szolgáltatás megrendel. Ma reggel fogad az üzenet a szolgáltatás aktív!! telenorhu.blackberry.com/ oldalon nekivágok az uj fiók létrehozásához ahol kéri tőlem a készülék pin-t illetve az imei számot meg is adom neki tovább majd jön a hibaüzenet a BIS fiókja fel van függesztve vagy inaktív .... pedig itt az üzenet hogy a szolgáltatás aktív. Telefon ügyfélszolgálat feírt mindent a kedves hölgy és továbbítja a technikus kollegának és majd hívnak ... esetleg valakinek valami 5let mit rontok el mi a hiba ? A segitségeteket előre is köszönöm Szia, Aggodalomra semmi ok, nem te hibáztál! Ha megrendelted a BIS-t és nem működik az a Telenor sara... Szerintem meg nem a telenor hibája... Kérdéseim: -Honnan van a készülék? -van e benne vonalkódos matrica az akku alatt? ezt az üzenetet olyankor szokta dobni amikor a KÉSZÜLÉK nem regisztrálható BIS-re... Ezt nem is feltételeztem... |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
1 éve, 7 hónapja #5355
|
Ezt sajnos szinte csak akkor írja...
vagy ha ugye valóban fel volna függesztve a srác számlája, csak akkor ugye a BIS-t sem tudja megrendelni... Na most... ezt akkor írja ha nem regelhető a készülék (legalábbis ez a tapasztalat) amikor máshoz van már regelve a készülék akkor pedig azt írja, hogy ehhez a készülékhez már tartozik regisztráció... úgyhogy sajnos én csak arra tudnék gondolni, hogy a készülék nem tiszta helyről származik.... mennyiért vetted Fidel? hol? és vonalkód? |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
1 éve, 7 hónapja #5359
|
hali
szépen sorjába vonalkód alatt itt az imei matricára gondolsz akkor van, bár itt van egy olyan rész hogy made in hungary (gondolom akkor a flextronicsba készült) és ebből kiindulva simán lehet hogy valahogy onnan kikerült kéz alatt a készülék. a mennyiért vettem az sztm mind1 (telefon boltba dolgozom, van bent vagy 10 BB ez tetszett a legjobban ezt vettem meg ) amúgy a készüléken MTN-s sw van nemtudom ez segít e valamit. nem hiszem hogy bárki regelt volna már bis-t a telóhoz ujként lett kibontva Én kapcsoltam be elöször elméletileg. |
|
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.98 másodperc