|
Üdv,
Vendég
|
|
BIStelen brigantik ide jöjjetek!
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: BIStelen brigantik ide jöjjetek!
BIStelen brigantik ide jöjjetek! 1 éve, 8 hónapja #4837
|
Itt választ kaphat mindenki, mit tehetünk kedvenc BlackBerry készülékünkkel, ha nincs BIS előfizetésünk...
|
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
1 éve, 8 hónapja #4839
|
Paganel írta::
Itt választ kaphat mindenki, mit tehetünk kedvenc BlackBerry készülékünkkel, ha nincs BIS előfizetésünk... Elmondtam a véleményem és -1 lett a karmám. Befosok... |
|
BIStelen briganti
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 8 hónapja Beküldte zozyk.
|
1 éve, 8 hónapja #4842
|
zozyk írta::
Paganel írta:: Itt választ kaphat mindenki, mit tehetünk kedvenc BlackBerry készülékünkkel, ha nincs BIS előfizetésünk... Elmondtam a véleményem és -1 lett a karmám. Befosok... nekem maradt 0 mitől vagy kitől függ? |
|
|
1 éve, 8 hónapja #4843
|
Saját készülékem:
BB 9000 Bold. Google Maps, és a Gmail megy. Aki nem tudja a Gmailt leszedni közvetlenül,az rakja fel elötte a Google App-ot,és az abban lévő Gmail ikonra kattintva települ a Gmail kliens. Google cuccoknál érdemes legalább az első csatlakozásnál a hálózatot 2G-re állítani,tapasztalatom szerint így működik minden,ellenben 3G-n akadtak csatlakozási problémák. Vodafone APN beállítások: Hitelesítés-t engedélyezni kell... MSN kliensnek ajánlom a Nimbuzz-t,simán megy WiFi/mobilnet kombóval,Gtalk is bennevan,viszont a FaceBook részét nem ajánlom,mivel ha az FB acc-on is bejelentkezik az ember,akkor kilépésnél befagy a dolog. Böngészönek a Bolt/Opera kombó a nyerő,vagy a gyári böngésző,de ott váltogatni kell a beállításoknál az aktuális internet pontot. (WiFi/mobilnet). Ahogy észrevettem,a Bolt simán lekezeli hogy épp milyen csatlakozásban vagyunk. Bárkinek bármi kérdése van,ne kíméljen,egy dologban nem tudok segíteni:telenor/t-mobile APN beállításokban....
Csatolmányok:
|
|
BIStelen briganti
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 8 hónapja Beküldte zozyk.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: esztuka
|
1 éve, 8 hónapja #4844
|
Paganel írta:: Itt választ kaphat mindenki, mit tehetünk kedvenc BlackBerry készülékünkkel, ha nincs BIS előfizetésünk... Elmondtam a véleményem és -1 lett a karmám. Befosok... Ne haragudj, mi volt a véleményed? Az hogy BIS-en túl is van élet? Akkor sejtem ki volt.. |
|
Blackberry 9000
|
1 éve, 8 hónapja #4846
|
Paganel írta:: Itt választ kaphat mindenki, mit tehetünk kedvenc BlackBerry készülékünkkel, ha nincs BIS előfizetésünk... Elmondtam a véleményem és -1 lett a karmám. Befosok... Biztos kaptál egy minuszt. |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 1.32 másodperc