|
Üdv,
Vendég
|
|
BlackBerry készülék csere
(1 olvasó:) (1) Vendég
|
TÉMA: BlackBerry készülék csere
BlackBerry készülék csere 1 éve, 8 hónapja #4588
|
Gondoltam nyitok neki egy topikot, mert ha nekem nem világos a dolog, akkor szerintem még sokan vannak evvel így.
Tehát adott két bleki, az egyikből költözik át az ember a másikba. Két dolog szükséges hozzá, a DM segítségével a készülék csere varázslóval az adatok átvitele egyikről a másikra, valamint a szolgáltatónál vagy telefonon, vagy netes felületen a PIN alapján a BIS-t átregisztrálni. Ez utóbbi esetében a cserélni kívánt készüléket leszedi a BIS-ről az újat meg regisztrálja. |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
1 éve, 8 hónapja #4589
|
Latitude írta::
Gondoltam nyitok neki egy topikot, mert ha nekem nem világos a dolog, akkor szerintem még sokan vannak evvel így. Tehát adott két bleki, az egyikből költözik át az ember a másikba. Két dolog szükséges hozzá, a DM segítségével a készülék csere varázslóval az adatok átvitele egyikről a másikra, valamint a szolgáltatónál vagy telefonon, vagy netes felületen a PIN alapján a BIS-t átregisztrálni. Ez utóbbi esetében a cserélni kívánt készüléket leszedi a BIS-ről az újat meg regisztrálja. Én így szoktam: (adott BB1 és BB2, BB1 az aktuális) Kikapcsolom mindkét készülékben a mobilhálózatot, majd BB1-ből a memória kártyát és a SIM-et átteszem BB2-be... Ez megvan, bebootoltak, rádugom őket a Dekstop Manager-re, készülék váltás, mikor ez megvan, akkor BB2-n bekapcsolom a mobilhálózatot, megjön a Bleckberry Registration üzenet Bejelntkezem a webes felületre, ott kérdezi hogy új device van, akarom e költöztetni az email accountokat, ilyenkor be kell írnom a jelszavakat az email-ekhez, hogy érvényesítsem... Ez megvolt, a rendszer BB1-et automatikusan törölte a szerverről és BB2 az active device. Utána már csak a többi apróság helyre állítása marad, mint pl BBM, stb... |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
1 éve, 8 hónapja #4590
|
BlackberryGarageHungary írta::
Latitude írta:: Gondoltam nyitok neki egy topikot, mert ha nekem nem világos a dolog, akkor szerintem még sokan vannak evvel így. Tehát adott két bleki, az egyikből költözik át az ember a másikba. Két dolog szükséges hozzá, a DM segítségével a készülék csere varázslóval az adatok átvitele egyikről a másikra, valamint a szolgáltatónál vagy telefonon, vagy netes felületen a PIN alapján a BIS-t átregisztrálni. Ez utóbbi esetében a cserélni kívánt készüléket leszedi a BIS-ről az újat meg regisztrálja. Én így szoktam: (adott BB1 és BB2, BB1 az aktuális) Kikapcsolom mindkét készülékben a mobilhálózatot, majd BB1-ből a memória kártyát és a SIM-et átteszem BB2-be... Ez megvan, bebootoltak, rádugom őket a Dekstop Manager-re, készülék váltás, mikor ez megvan, akkor BB2-n bekapcsolom a mobilhálózatot, megjön a Bleckberry Registration üzenet Bejelntkezem a webes felületre, ott kérdezi hogy új device van, akarom e költöztetni az email accountokat, ilyenkor be kell írnom a jelszavakat az email-ekhez, hogy érvényesítsem... Ez megvolt, a rendszer BB1-et automatikusan törölte a szerverről és BB2 az active device. Utána már csak a többi apróság helyre állítása marad, mint pl BBM, stb... Nos gyakorlatilag készen vagyok, és újra láthatjátok a képemet a BBM-en Csak az a sok kép jön lassan amit a BBM-be betettetek |
|
1 éve, 8 hónapja #4591
|
Latitude írta::
BlackberryGarageHungary írta:: Latitude írta:: Gondoltam nyitok neki egy topikot, mert ha nekem nem világos a dolog, akkor szerintem még sokan vannak evvel így. Tehát adott két bleki, az egyikből költözik át az ember a másikba. Két dolog szükséges hozzá, a DM segítségével a készülék csere varázslóval az adatok átvitele egyikről a másikra, valamint a szolgáltatónál vagy telefonon, vagy netes felületen a PIN alapján a BIS-t átregisztrálni. Ez utóbbi esetében a cserélni kívánt készüléket leszedi a BIS-ről az újat meg regisztrálja. Én így szoktam: (adott BB1 és BB2, BB1 az aktuális) Kikapcsolom mindkét készülékben a mobilhálózatot, majd BB1-ből a memória kártyát és a SIM-et átteszem BB2-be... Ez megvan, bebootoltak, rádugom őket a Dekstop Manager-re, készülék váltás, mikor ez megvan, akkor BB2-n bekapcsolom a mobilhálózatot, megjön a Bleckberry Registration üzenet Bejelntkezem a webes felületre, ott kérdezi hogy új device van, akarom e költöztetni az email accountokat, ilyenkor be kell írnom a jelszavakat az email-ekhez, hogy érvényesítsem... Ez megvolt, a rendszer BB1-et automatikusan törölte a szerverről és BB2 az active device. Utána már csak a többi apróság helyre állítása marad, mint pl BBM, stb... Nos gyakorlatilag készen vagyok, és újra láthatjátok a képemet a BBM-en Csak az a sok kép jön lassan amit a BBM-be betettetek Cseréld le a BBM-et az App World-ben található legfrissebb verzióra! (nekem legalábbis az vált be a legjobban) Igaz, így a BBM angol nyelvű marad... |
|
BlackBerry 9900 Bold Touch + 32 GB SDHC
BlackBerry 9800 Torch + Jabra Stone2 BlackBerry 9000 Bold 26ECB619 WePad + kubuntu 11.04 28183975 |
1 éve, 8 hónapja #4592
|
Az adatok alkalmazások áttelepítése zökkenőmentesen ment.
Eddig egy problémám van, hogy a BBM feltehetőleg a billentyűzetes jött át, ezért nem tudok írni. Most felmentem az appworld-be, ott frissítem a BBM-et és akkor már talán írni is tudok Ja, ha nem volna egyértelmű Javelin-ről költöztem át Storm 2-re |
|
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 8 hónapja Beküldte Latitude.
|
1 éve, 8 hónapja #4593
|
Addig is itt válaszolik néhány BBM-re érkező kérdésre.
Igen Greg is beszerzett egy Storm-ot, és én is megkaptam MrMarkus Storm2 blekiét, hogy tesztelgessem, próbálgassam. Ez persze annak függvényében, hogy ismert a tapizós blekiről kialakított véleményem, nem beszélve Greg markánsabb gondolatairól ez ügyben, talán furcsa lehet. Azt hiszem mindketten más okból tesszük. Szerintem Greg már a BlackBerry Torch 9800 miatt tesz egy próbát, én viszont már alig vártam, hogy egy kicsit más blekit is megnyomkodjak. |
|
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.67 másodperc