|
Üdv,
Vendég
|
|
Blackberry használtan
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: Blackberry használtan
Blackberry használtan 1 éve, 8 hónapja #4573
|
Üdv!
Egy hirdetésben találtam egy Blackberry 9000t, amit szeretnék megvenni, de mivel még soha nem volt Blackberrym, sajnos egyáltalán semmit nem tudok róla és nem szeretném, hogy átverjenek. Az eladó szerint a telefon teljesen új, Angliából való (az fotókon az Orange szolgáltató logója van rajta, az illető szerint nincs rajta magyar menű és egyébként tényleg érintetlennek látszik). Azt mondta, a telefont cseretelefonként kapta, mikor az előző Blackberry-je tönkrement, amire volt biztosítása, de inkább nem bontotta meg, hanem el akarja adni. Kérdeztem, hogy van-e rá garancia, azt mondta, még 11 hónap nemzetközi garancia van rá, de garanciapapír nincs hozzá, mivel ez már nem divat, hanem IMEI szám alapján központilag van regisztrálva a telefon (a számot el is küldte nekem). Az a kérdésem, hogy ezt a garanciát vissza lehet keresni? Meg tudom nézni valahol, hogy tényleg él-e rá a garancia? Letiltástól nem félek, mert az illető adásvételi szerződésben is garantálja, hogy nem fogják letiltani. Előre is köszi a segítséget! |
|
|
1 éve, 8 hónapja #4574
|
stella írta::
Üdv! Egy hirdetésben találtam egy Blackberry 9000t, amit szeretnék megvenni, de mivel még soha nem volt Blackberrym, sajnos egyáltalán semmit nem tudok róla és nem szeretném, hogy átverjenek. Az eladó szerint a telefon teljesen új, Angliából való (az fotókon az Orange szolgáltató logója van rajta, az illető szerint nincs rajta magyar menű és egyébként tényleg érintetlennek látszik). Azt mondta, a telefont cseretelefonként kapta, mikor az előző Blackberry-je tönkrement, amire volt biztosítása, de inkább nem bontotta meg, hanem el akarja adni. Kérdeztem, hogy van-e rá garancia, azt mondta, még 11 hónap nemzetközi garancia van rá, de garanciapapír nincs hozzá, mivel ez már nem divat, hanem IMEI szám alapján központilag van regisztrálva a telefon (a számot el is küldte nekem). Az a kérdésem, hogy ezt a garanciát vissza lehet keresni? Meg tudom nézni valahol, hogy tényleg él-e rá a garancia? Letiltástól nem félek, mert az illető adásvételi szerződésben is garantálja, hogy nem fogják letiltani. Előre is köszi a segítséget! Szia, Ezt a topikot olvasgasd: www.mobiluser.com/index.php/forum/22-bla...-vasarlas-elott.html Legjobb tudomásom szerint kell a gari papír, mert igenis k..vára divat.... hiszen az egy formális igazolás erről... Angliában valóban van biztosítás a készülékekre opcionális dologként, de ez nem azt jelenti hogy nem lehet letiltani... Persze ha garantálja... Szóval csak óvatosan, a cikket elolvasva! |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
1 éve, 8 hónapja #4575
|
Köszi szépen! Ez választ adott minden kérdésemre tulajdonkjéppen
Már csak az az egy érdekelne, hogy a garanciát lehet-e ellenőrizni valahogy. |
|
|
1 éve, 8 hónapja #4578
|
stella írta::
Köszi szépen! Ez választ adott minden kérdésemre tulajdonkjéppen Már csak az az egy érdekelne, hogy a garanciát lehet-e ellenőrizni valahogy. Ha nincs róla papír... nem tudom... |
|
1 éve, 8 hónapja #4581
|
Végre valaki aki elöbb kérdez...!
|
|
Blackberry 9000
|
1 éve, 8 hónapja #4582
|
CrAzY88 írta::
Végre valaki aki elöbb kérdez...! Igen igen Mondjuk a furcsa az, hogy pont ma kapok egy emailt miszerint valaki talált egy blackberry-t orange logo-val.... hmm.... |
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 1.68 másodperc