|
Üdv,
Vendég
|
|
Berry váltás BIS usereknek
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: Berry váltás BIS usereknek
Berry váltás BIS usereknek 1 éve, 9 hónapja #3814
|
Tudom, hogy a legtöbbünknek ez egy alap dolog, de van akinek nem, és tegnap egy fórumos társunk megkért hogy "ugyan kopasz csinálj már egy leírást"
Szóval... Mindenkinek eljön az a pont amikor egy szeretett berry-ből egy új berry-be "költözik" BIS előfizu megvan, használtuk és szeretnénk ha minden a régi marad csak a készülék nem Az első lépés hogy tegyük át a SIM és memória kártyákat az ÚJ készülékbe, de egyelőre hagyjuk a mobil hálózatot OFF-on. Ez megvan, elindítjuk a Desktop Manager-t, (eddig a 6-os a legjobb erre) Végre hajtjuk a készülék váltást. (van ez a funkció, én mindent szoktam vinni magammal) Ezzel megvagyunk, bekapcsoljuk az ÚJ készülékben a mobil hálózatot, megjön a Blackberry Regisztráció üzenet. Itt jön el az a pont, hogy vagy a készülékben vagy a szolgáltatónk Blackberry szerver oldalán be kell jelentkeznünk, és jóvá hagyni jelszavakkal hogy valóban költözünk az új készülékbe. És ha mindent jól csináltunk akkor kész is... Itt még annyi szokott lenni, hogy a Blackberry Messengert kell helyre állítani, de a BBM csinál automatikusan backup-ot az email címünkel. Itt csak annyit kell, hogy contact-ok helyreállítása, kiválasztjuk az adott e-mail címet, és hagyjuk a BBM-et dolgozni az ügyön... Nagyjából ennyi. Nem kell szolgáltatót hívogatni, eltöröltetni regisztrációkat stb... azzal hogy átköltöztünk az új készülékbe, a régi automatikusan törlődik a szerverről és újra regisztrálhatóvá válik.... |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mszbzltn
|
1 éve, 9 hónapja #3817
|
BlackberryGarageHungary írta::
Tudom, hogy a legtöbbünknek ez egy alap dolog, de van akinek nem, és tegnap egy fórumos társunk megkért hogy "ugyan kopasz csinálj már egy leírást" Szóval... Mindenkinek eljön az a pont amikor egy szeretett berry-ből egy új berry-be "költözik" BIS előfizu megvan, használtuk és szeretnénk ha minden a régi marad csak a készülék nem Az első lépés hogy tegyük át a SIM és memória kártyákat az ÚJ készülékbe, de egyelőre hagyjuk a mobil hálózatot OFF-on. Ez megvan, elindítjuk a Desktop Manager-t, (eddig a 6-os a legjobb erre) Végre hajtjuk a készülék váltást. (van ez a funkció, én mindent szoktam vinni magammal) Ezzel megvagyunk, bekapcsoljuk az ÚJ készülékben a mobil hálózatot, megjön a Blackberry Regisztráció üzenet. Itt jön el az a pont, hogy vagy a készülékben vagy a szolgáltatónk Blackberry szerver oldalán be kell jelentkeznünk, és jóvá hagyni jelszavakkal hogy valóban költözünk az új készülékbe. És ha mindent jól csináltunk akkor kész is... Itt még annyi szokott lenni, hogy a Blackberry Messengert kell helyre állítani, de a BBM csinál automatikusan backup-ot az email címünkel. Itt csak annyit kell, hogy contact-ok helyreállítása, kiválasztjuk az adott e-mail címet, és hagyjuk a BBM-et dolgozni az ügyön... Nagyjából ennyi. Nem kell szolgáltatót hívogatni, eltöröltetni regisztrációkat stb... azzal hogy átköltöztünk az új készülékbe, a régi automatikusan törlődik a szerverről és újra regisztrálhatóvá válik.... Köszönet érte it is! nem találtam a kódot az ügyfélszolgálathoz és nem tudtam volna lemondani a bist a cserélt készüléken! így tényleg egyszerű minden!! |
|
BB 9000
21198DC0 |
1 éve, 9 hónapja #3818
|
Igen ennél egyszerűbb mód nem nagyon van....
|
|
BlackBerry PlayBook 16GB |
1 éve, 9 hónapja #3819
|
Igen ennél egyszerűbb mód nem nagyon van.... az biztos,csak a BBM csoportra várok |
|
BB 9000
21198DC0 |
1 éve, 9 hónapja #3824
|
icezozo írta::
BlackberryGarageHungary írta:: Igen ennél egyszerűbb mód nem nagyon van.... az biztos,csak a BBM csoportra várok az picit hosszabb ideig szokott tartani mire vissza áll |
|
BlackBerry PlayBook 16GB |
1 éve, 9 hónapja #3837
|
Tudom, hogy a legtöbbünknek ez egy alap dolog, de van akinek nem, és tegnap egy fórumos társunk megkért hogy "ugyan kopasz csinálj már egy leírást" Szóval... Mindenkinek eljön az a pont amikor egy szeretett berry-ből egy új berry-be "költözik" BIS előfizu megvan, használtuk és szeretnénk ha minden a régi marad csak a készülék nem Az első lépés hogy tegyük át a SIM és memória kártyákat az ÚJ készülékbe, de egyelőre hagyjuk a mobil hálózatot OFF-on. Ez megvan, elindítjuk a Desktop Manager-t, (eddig a 6-os a legjobb erre) Végre hajtjuk a készülék váltást. (van ez a funkció, én mindent szoktam vinni magammal) Ezzel megvagyunk, bekapcsoljuk az ÚJ készülékben a mobil hálózatot, megjön a Blackberry Regisztráció üzenet. Itt jön el az a pont, hogy vagy a készülékben vagy a szolgáltatónk Blackberry szerver oldalán be kell jelentkeznünk, és jóvá hagyni jelszavakkal hogy valóban költözünk az új készülékbe. És ha mindent jól csináltunk akkor kész is... Itt még annyi szokott lenni, hogy a Blackberry Messengert kell helyre állítani, de a BBM csinál automatikusan backup-ot az email címünkel. Itt csak annyit kell, hogy contact-ok helyreállítása, kiválasztjuk az adott e-mail címet, és hagyjuk a BBM-et dolgozni az ügyön... Nagyjából ennyi. Nem kell szolgáltatót hívogatni, eltöröltetni regisztrációkat stb... azzal hogy átköltöztünk az új készülékbe, a régi automatikusan törlődik a szerverről és újra regisztrálhatóvá válik.... Mi a helyzet akkor, ha nem készülék csere történik, csak egyszerűen a készüléket szeretném mentesíteni? |
|
BlackBerry Bold 9000
PIN: 25643419 |
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.77 másodperc