|
Üdv,
Vendég
|
|
BB 9000 bugyborékol
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: BB 9000 bugyborékol
BB 9000 bugyborékol 2 éve, 2 hónapja #328
|
Sziasztok
Lenne 1 problémám és lehet hogy itt valaki tud segíteni. Van 1 BB 9000-em és ha hívnak akkor nagyon rossz minőségű a hang bugyborékol akadozik de ha vissza hívom akkor tökéletes mind a 2 félnek a minőség. Ha valakinek bármilyen ötlete van szívesen veszem, a telefon sajnos nem garanciális. De elvittem szervizbe és ott azt mondták hogy semmi baja lehet hogy valami software gond mert hogy 5-ős OS van rajta. 5.0.0.509 Os van éppen rajta. Előre is köszi |
|
|
Válasz: BB 9000 bugyborékol 2 éve, 2 hónapja #329
|
Eneidra írta::
Sziasztok Lenne 1 problémám és lehet hogy itt valaki tud segíteni. Van 1 BB 9000-em és ha hívnak akkor nagyon rossz minőségű a hang bugyborékol akadozik de ha vissza hívom akkor tökéletes mind a 2 félnek a minőség. Ha valakinek bármilyen ötlete van szívesen veszem, a telefon sajnos nem garanciális. De elvittem szervizbe és ott azt mondták hogy semmi baja lehet hogy valami software gond mert hogy 5-ős OS van rajta. 5.0.0.509 Os van éppen rajta. Előre is köszi Üdvözöllek a fórumon! Nekem ugyan ez az OS van fent a blekin, igaz az enyém Javelin, de én nem tapasztaltam ilyesmit. Annó volt Bold-om is, de annál se. Körbe kell nézni külhoni fórumokon, írnak-e hasonló hibáról mások. Utánanézek amint lesz egy kis időm. Ha nem vagyok indiszkrét, hol nézték meg? |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
Válasz: BB 9000 bugyborékol 2 éve, 2 hónapja #330
|
t-mobile szerviz
|
|
|
Válasz: BB 9000 bugyborékol 2 éve, 2 hónapja #331
|
t-mobile szerviz És ott nem tudták reprodukálni a hibát? Még valami, ha éppen bugyborékol, akkor milyen a térerő? |
|
Válasz: BB 9000 bugyborékol 2 éve, 2 hónapja #332
|
De a hibát tudták produkálni hiszen mindig csinálja ha hívnak, de bevitték hátulra valamiket mértek rajta 20 perc után azt mondták hogy nem hardware hiba a készülékkel minden rendben. A Térerő és a hálózat típus teljesen mindegy próbáltam csak 3g csak gsm-en nincs változás.
|
|
|
Válasz: BB 9000 bugyborékol 2 éve, 2 hónapja #333
|
De a hibát tudták produkálni hiszen mindig csinálja ha hívnak, de bevitték hátulra valamiket mértek rajta 20 perc után azt mondták hogy nem hardware hiba a készülékkel minden rendben. A Térerő és a hálózat típus teljesen mindegy próbáltam csak 3g csak gsm-en nincs változás. Akkor tegyél vissza egy korábbi OS-t, lehetőleg ne 5.x-t. |
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 1.70 másodperc