|
Üdv,
Vendég
|
|
BBM csoport probléma
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: BBM csoport probléma
BBM csoport probléma 1 éve, 10 hónapja #2687
|
Most, hogy visszakapcsoltam a BIS-t, számomra rejtélyes okból a BBM csoportba nem tudok visszamenni.
Valakinek valami ötlet? Én hoztam létre, én vagyok a rendszergizda és mégsenem... |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
Válasz: BBM csoport probléma 1 éve, 10 hónapja #2688
|
Latitude írta::
Most, hogy visszakapcsoltam a BIS-t, számomra rejtélyes okból a BBM csoportba nem tudok visszamenni. Valakinek valami ötlet? Én hoztam létre, én vagyok a rendszergizda és mégsenem... Folyamatosan benn vagy, mert már a harmadik üzenetedet olvasom... |
|
BlackBerry 9900 Bold Touch + 32 GB SDHC
BlackBerry 9800 Torch + Jabra Stone2 BlackBerry 9000 Bold 26ECB619 WePad + kubuntu 11.04 28183975 |
Válasz: BBM csoport probléma 1 éve, 10 hónapja #2689
|
mrmarkus írta::
Latitude írta:: Most, hogy visszakapcsoltam a BIS-t, számomra rejtélyes okból a BBM csoportba nem tudok visszamenni. Valakinek valami ötlet? Én hoztam létre, én vagyok a rendszergizda és mégsenem... Folyamatosan benn vagy, mert már a harmadik üzenetedet olvasom... Nagy nehezen, de mint sima talicskás tag, tehát nincs admin a csoportban. Csináltam másikat, meghívtam mindenkit a régiből. |
|
Válasz: BBM csoport probléma 1 éve, 10 hónapja #2690
|
Latitude írta::
mrmarkus írta:: Latitude írta:: Most, hogy visszakapcsoltam a BIS-t, számomra rejtélyes okból a BBM csoportba nem tudok visszamenni. Valakinek valami ötlet? Én hoztam létre, én vagyok a rendszergizda és mégsenem... Folyamatosan benn vagy, mert már a harmadik üzenetedet olvasom... Nagy nehezen, de mint sima talicskás tag, tehát nincs admin a csoportban. Csináltam másikat, meghívtam mindenkit a régiből. Akkor most 2 csoport van? Azt honnan tudom épp melyikben vagyok? Vagy ez buta kérdés? |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
Válasz: BBM csoport probléma 1 éve, 10 hónapja #2691
|
Paganel írta::
Latitude írta:: mrmarkus írta:: Latitude írta:: Most, hogy visszakapcsoltam a BIS-t, számomra rejtélyes okból a BBM csoportba nem tudok visszamenni. Valakinek valami ötlet? Én hoztam létre, én vagyok a rendszergizda és mégsenem... Folyamatosan benn vagy, mert már a harmadik üzenetedet olvasom... Nagy nehezen, de mint sima talicskás tag, tehát nincs admin a csoportban. Csináltam másikat, meghívtam mindenkit a régiből. Akkor most 2 csoport van? Azt honnan tudom épp melyikben vagyok? Vagy ez buta kérdés? no, most látom, hogy a .com-ban vagyok. A régit lehetett törölni? |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
Válasz: BBM csoport probléma 1 éve, 10 hónapja #2692
|
Paganel írta::
Paganel írta:: Latitude írta:: mrmarkus írta:: Latitude írta:: Most, hogy visszakapcsoltam a BIS-t, számomra rejtélyes okból a BBM csoportba nem tudok visszamenni. Valakinek valami ötlet? Én hoztam létre, én vagyok a rendszergizda és mégsenem... Folyamatosan benn vagy, mert már a harmadik üzenetedet olvasom... Nagy nehezen, de mint sima talicskás tag, tehát nincs admin a csoportban. Csináltam másikat, meghívtam mindenkit a régiből. Akkor most 2 csoport van? Azt honnan tudom épp melyikben vagyok? Vagy ez buta kérdés? no, most látom, hogy a .com-ban vagyok. A régit lehetett törölni? Igen |
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 1.45 másodperc