|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: BlackBerry DeBrand
BlackBerry DeBrand 1 éve, 11 hónapja #1795
|
Ha már akkor ez miért ne?
Érdekelnek a metódusok, problémák és buktatók. Esetleges tévhitek, illetve jelenlegi tudásunk szerint mely típusokat lehet egyáltalán megcsinálni. Kezdem én néhány aprósággal. Alapvető tévhit, hogy a DeBrand a bejelentkező kép törlése, átírása. Ennél azért jóval több is, meg kevesebb is. Először is ezzel az eljárással a szolgáltatói logó helyettesíthető a RIM gyári logójával, hogy egyenlőre csak a logónál maradjak. Tehát nem tetszőleges kép kerül a szolgáltatóé helyett a kütyüre, az is megoldható, de nem így. A DeBrand a szolgáltatói beállításokat IS leszedi a blekiről. Hogy mást ne mondjak, pl a T-s blekik browser ikonja többnyire a w'n'w, no ezt is helyreteszi. Sok típusról tudom, hogy DeBrand-elhető, de jómagam eddig BlackBerry Bold 9000, BlackBerry Curve 8310 készülékeken alkalmaztam az eljárást sikerrel. |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
Válasz: BlackBerry DeBrand 1 éve, 11 hónapja #1796
|
Az én tudomásaim szerint a Blackberry 9000-nél meg is állt a dolog...
aminek 35-el kezdődik az imei száma azt lehet, de aztán a később kiadott 9000-esek 98-as imei-el jöttek "new security" és azokat nem lehet... ott akadt el a dolog.. 8900-ból is hasonló a helyzet, bár ott nem az imei kezdése a lényeg, ott az hogy .02. vagy .03. a cucc... Az ezek előtti készülékeknél működik, a 7xxx-es szériától (6xxx-t még nem próbáltam) a 83xx-ből a 8330 és a 8350i szintén nem megy... illetve a 9500 is elég necces... mielőtt neki áll mindenki debrandelgetni, azért szeretném felhívni a figyelmet ennek a veszélyeire is: www.mobiluser.com/index.php/forum/22-bla...szakmai-szemmel.html |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
Válasz: BlackBerry DeBrand 1 éve, 11 hónapja #1797
|
BlackberryGarageHungary írta::
Az én tudomásaim szerint a Blackberry 9000-nél meg is állt a dolog... aminek 35-el kezdődik az imei száma azt lehet, de aztán a később kiadott 9000-esek 98-as imei-el jöttek "new security" és azokat nem lehet... ott akadt el a dolog.. 8900-ból is hasonló a helyzet, bár ott nem az imei kezdése a lényeg, ott az hogy .02. vagy .03. a cucc... Az ezek előtti készülékeknél működik, a 7xxx-es szériától (6xxx-t még nem próbáltam) a 83xx-ből a 8330 és a 8350i szintén nem megy... illetve a 9500 is elég necces... mielőtt neki áll mindenki debrandelgetni, azért szeretném felhívni a figyelmet ennek a veszélyeire is: www.mobiluser.com/index.php/forum/22-bla...szakmai-szemmel.html Mit jelent a 8900 nál .02. .03. ? Természetesen az alkotói szándék pontosan az volt, hogy legyen tisztában avval az olvasó, mit lehet, és mit nem, és ha lehet, milyen kockázatok mellett lehet. Tapasztalom nap mint nap, hogy aszongya a heverom azt mondta lehet de nem emlékszik pontosan, hogy hogyan. Mondom amit kérsz azt nem lehet. Erre de geci vagyok, hogy nem mondom meg hogyan!! DE MONDOM NEM LEHET, NEM ÉRTED!!! |
|
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 11 hónapja Beküldte Latitude.
|
Válasz: BlackBerry DeBrand 1 éve, 11 hónapja #1798
|
Mielőtt még kapok a fejemre, nem tudatlanságból kérdeztem a .02. .03. 8900 dolgot.
De akkor megválaszolom gyorsan. Az imei felépítése ilyen: xxxxxx.xx.xxxxxx.x , nos ahol a .xx. van arra vonatkozik a dolog. |
|
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
Válasz: BlackBerry DeBrand 1 éve, 11 hónapja #1799
|
Latitude írta::
BlackberryGarageHungary írta:: Az én tudomásaim szerint a Blackberry 9000-nél meg is állt a dolog... aminek 35-el kezdődik az imei száma azt lehet, de aztán a később kiadott 9000-esek 98-as imei-el jöttek "new security" és azokat nem lehet... ott akadt el a dolog.. 8900-ból is hasonló a helyzet, bár ott nem az imei kezdése a lényeg, ott az hogy .02. vagy .03. a cucc... Az ezek előtti készülékeknél működik, a 7xxx-es szériától (6xxx-t még nem próbáltam) a 83xx-ből a 8330 és a 8350i szintén nem megy... illetve a 9500 is elég necces... mielőtt neki áll mindenki debrandelgetni, azért szeretném felhívni a figyelmet ennek a veszélyeire is: www.mobiluser.com/index.php/forum/22-bla...szakmai-szemmel.html Mit jelent a 8900 nál .02. .03. ? Természetesen az alkotói szándék pontosan az volt, hogy legyen tisztában avval az olvasó, mit lehet, és mit nem, és ha lehet, milyen kockázatok mellett lehet. Tapasztalom nap mint nap, hogy aszongya a heverom azt mondta lehet de nem emlékszik pontosan, hogy hogyan. Mondom amit kérsz azt nem lehet. Erre de geci vagyok, hogy nem mondom meg hogyan!! DE MONDOM NEM LEHET, NEM ÉRTED!!! Igen ez ismerős... Van az imei van egy számsor majd .02. számsor . szám vagy számsor .03. számsor. szám |
|
Válasz: BlackBerry DeBrand 1 éve, 11 hónapja #1800
|
Latitude írta::
Mielőtt még kapok a fejemre, nem tudatlanságból kérdeztem a .02. .03. 8900 dolgot. De akkor megválaszolom gyorsan. Az imei felépítése ilyen: xxxxxx.xx.xxxxxx.x , nos ahol a .xx. van arra vonatkozik a dolog. tudsz te ha akarsz |
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.84 másodperc