|
Üdv,
Vendég
|
|
Android, Windows, Apple esetleg Linux?
(1 olvasó:) (1) Vendég
|
TÉMA: Android, Windows, Apple esetleg Linux?
Android, Windows, Apple esetleg Linux? 1 éve, 11 hónapja #1537
|
Téma indító cikk:
Melyik operációs rendszert vegyem? |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
1 éve, 11 hónapja #1538
|
Én személy szerint windows, bár tegyük hozzá, hogy nekem muszáj windows-t használni, a Blackberry-s programok miatt.
ettől függetlenül amire még használom arra teljesen tökéletes |
|
BlackBerry 9800 Red
BlackBerry 9780 Black BlackBerry PlayBook 64GB |
1 éve, 11 hónapja #1540
|
BlackberryGarageHungary írta::
Én személy szerint windows, bár tegyük hozzá, hogy nekem muszáj windows-t használni, a Blackberry-s programok miatt. ettől függetlenül amire még használom arra teljesen tökéletes Ez nagyon tetszik! El sem olvastad a cikket Ott a telefonokról van szó! Igaz a topic címe picit félre érthető... |
|
|
1 éve, 11 hónapja #1543
|
Akkor miután ÉN elolvastam
Markáns véleményem van a Windows mobil rendszerről. A Windows közröhej, mert pl. annó a QTek 1010 200 MHz-es 32-bit Intel Strong ARM processzorral használható volt, igaz Microsoft Windows Mobile 2002 PocketPC OS-el. Lehet annál kellett volna maradni, bár ha jól meggondolom nem sok minden változott, ami az OS alapjait illeti. Lehet akkor ez a gond, alapjaiban új operációs rendszert kellett volna tervezni? Foltozgatnak meg minden, lassan bivaly vas kell alá, de az meg eszi az akksit, ami kapacitásban meg szinte semmit nem változik. Szóval eléggé gáz.... Apropó a BlackBerry OS miért maradt ki??? |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
1 éve, 11 hónapja #1550
|
Még valami, az Android nem rossz cucc, néha eljátszom a gondolattal, hogy veszek egyet, de ez a szerelem egyenlőre nem teljesedett be mág csak plátói
Sokan sokszor felvetik, hogy pl. az Android-os készülékek miért oly drágák, miközben az oprendszer nyílt. Nos ezen kollegáknak mondanám, hogy ha valami nyílt, az nem egyenlő az ingyenessel!!!!!!!!!!!!! Egy joomla oldal elkészítéses nem ingyen van, noha a joomla is nyílt valamint free. Tessenek saját oprendszert írni (vagy androidot átírni, esetleg egy Linux-ot portolni mobil cuccra) oszt lehet okoskodni |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
1 éve, 11 hónapja #1551
|
Latitude írta::
Akkor miután ÉN elolvastam Markáns véleményem van a Windows mobil rendszerről. A Windows közröhej, mert pl. annó a QTek 1010 200 MHz-es 32-bit Intel Strong ARM processzorral használható volt, igaz Microsoft Windows Mobile 2002 PocketPC OS-el. Lehet annál kellett volna maradni, bár ha jól meggondolom nem sok minden változott, ami az OS alapjait illeti. Lehet akkor ez a gond, alapjaiban új operációs rendszert kellett volna tervezni? Foltozgatnak meg minden, lassan bivaly vas kell alá, de az meg eszi az akksit, ami kapacitásban meg szinte semmit nem változik. Szóval eléggé gáz.... Apropó a BlackBerry OS miért maradt ki??? A cikkből, gondolom azért, mert még nem eléggé elterjedt! A topic-ból, meg figyelmetlenségből |
|
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 11 hónapja Beküldte Paganel.
|
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.58 másodperc