|
Üdv,
Vendég
|
|
Használhatónak látszó, névtelen kütyük
(1 olvasó:) (1) Vendég
|
TÉMA: Használhatónak látszó, névtelen kütyük
Nevenincs navigációs eszközök 2 éve #1372
|
A kezeim közé került egy fent nevezett, amolyan minek nevezzelek eszköz. Ez minden tekintetben igaz a kütyüre. Hamarosan írok róla és belinkelem ide is természetesen. De kíváncsi vagyok vannak-e tapasztalataitok hasonszőrű eszközökről.
|
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
2 éve #1377
|
Latitude írta::
A kezeim közé került egy fent nevezett, amolyan minek nevezzelek eszköz. Ez minden tekintetben igaz a kütyüre. Hamarosan írok róla és belinkelem ide is természetesen. De kíváncsi vagyok vannak-e tapasztalataitok hasonszőrű eszközökről. Szerintem nem kéne leszűkíteni a címet GPS eszközökre. Jóval több nevesincs eszköz található pl. az mp3,mp4 lejátszók közt nem beszélve a kínai sok kártyás GSM készülék koppintásokról. Azokat is be lehetne ide venni. |
|
|
2 éve #1378
|
Szonja írta::
Latitude írta:: A kezeim közé került egy fent nevezett, amolyan minek nevezzelek eszköz. Ez minden tekintetben igaz a kütyüre. Hamarosan írok róla és belinkelem ide is természetesen. De kíváncsi vagyok vannak-e tapasztalataitok hasonszőrű eszközökről. Szerintem nem kéne leszűkíteni a címet GPS eszközökre. Jóval több nevesincs eszköz található pl. az mp3,mp4 lejátszók közt nem beszélve a kínai sok kártyás GSM készülék koppintásokról. Azokat is be lehetne ide venni. Ja, jó ötlet. Nekem van 2db mpSOK lejátszóm is. No mjd lefotózom őket. Az a vicces az egyikben, hogy videó formátumot nem igen szeret lejátszani... |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
2 éve #1379
|
Paganel írta::
Szonja írta:: Latitude írta:: A kezeim közé került egy fent nevezett, amolyan minek nevezzelek eszköz. Ez minden tekintetben igaz a kütyüre. Hamarosan írok róla és belinkelem ide is természetesen. De kíváncsi vagyok vannak-e tapasztalataitok hasonszőrű eszközökről. Szerintem nem kéne leszűkíteni a címet GPS eszközökre. Jóval több nevesincs eszköz található pl. az mp3,mp4 lejátszók közt nem beszélve a kínai sok kártyás GSM készülék koppintásokról. Azokat is be lehetne ide venni. Ja, jó ötlet. Nekem van 2db mpSOK lejátszóm is. No mjd lefotózom őket. Az a vicces az egyikben, hogy videó formátumot nem igen szeret lejátszani... Na ugye |
|
|
Nevenincs eszközök, egyéb kütyük 2 éve #1380
|
No akkor ez már talán jobb lesz címnek?
|
|
2 éve #1381
|
Na ez még inkább találó talán
|
|
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 1.10 másodperc