|
Üdv,
Vendég
|
|
Navigon 1210 nem kapcsol be
(1 olvasó:) (1) Vendég
|
TÉMA: Navigon 1210 nem kapcsol be
Navigon 1210 nem kapcsol be 2 éve #845
|
Szóval,
Van egy Navigon 1210-em még Angliában vettem, eddig faszán működött, viszont most egyszerűen nem hajlandó bekapcsolni... Olyat csinál, hogy elkezd bebootolni, majd annál a screen-nél ahol el kéne fogadni hogy nem vezetés közben nyomkodom, kikapcsol és újra indul... A baj az hogy már nincs meg a doboza így semmi cd semmi ilyesmi... Ha gépre dugom akkor érzékeli hogy csatlakoztatva van... Valakinek valami ötlet???? |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
2 éve #899
|
BlackberryGarageHungary írta::
Szóval, Van egy Navigon 1210-em még Angliában vettem, eddig faszán működött, viszont most egyszerűen nem hajlandó bekapcsolni... Olyat csinál, hogy elkezd bebootolni, majd annál a screen-nél ahol el kéne fogadni hogy nem vezetés közben nyomkodom, kikapcsol és újra indul... A baj az hogy már nincs meg a doboza így semmi cd semmi ilyesmi... Ha gépre dugom akkor érzékeli hogy csatlakoztatva van... Valakinek valami ötlet???? Néhány link a témában: forums.gpsreview.net/viewtopic.php?t=11747 www.ipmart-forum.com/archive/index.php/t-326253.html bestgpsstore.info/wordpress/gps/how-to-d...roken-iphone-part-2/ |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
2 éve #919
|
Latitude írta::
BlackberryGarageHungary írta:: Szóval, Van egy Navigon 1210-em még Angliában vettem, eddig faszán működött, viszont most egyszerűen nem hajlandó bekapcsolni... Olyat csinál, hogy elkezd bebootolni, majd annál a screen-nél ahol el kéne fogadni hogy nem vezetés közben nyomkodom, kikapcsol és újra indul... A baj az hogy már nincs meg a doboza így semmi cd semmi ilyesmi... Ha gépre dugom akkor érzékeli hogy csatlakoztatva van... Valakinek valami ötlet???? Néhány link a témában: forums.gpsreview.net/viewtopic.php?t=11747 www.ipmart-forum.com/archive/index.php/t-326253.html bestgpsstore.info/wordpress/gps/how-to-d...roken-iphone-part-2/ köszi Amióta reggel beszéltünk bbm-en azóta most jutok el oda hogy megnézzem.... |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.41 másodperc