|
Üdv,
Vendég
|
|
Na de hogyan kell Android készüléket frissíteni?
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: Na de hogyan kell Android készüléket frissíteni?
Na de hogyan kell Android készüléket frissíteni? 1 éve, 10 hónapja #2986
|
Sziasztok, gondoltam nyitok itt egy topikot ennek a témának.
A problémám a következő, van nálam egy AndroidOS-el ellátott készülék, mely kitudja ki fia borja. Namármost van-e amolyan általános Android ROM, vagy ez készülék specifikus dolog mint minden más készüléknél. Szeretném befrissíteni ezt a cuccot, de nem jutok előrébb az istennek se. Android-OS kollegák, segítsetek nekem! |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
1 éve, 10 hónapja #2990
|
XDA developers-en mindent megtalalsz
forum.xda-developers.com/ haver HTC HD2-re rakott fel androidot, es szepen fut, csak telefonalni nem lehet (meg) vele minden tutorialt innen nezett ki egy kis magyar help: androidportal.hu/2010-07-09/htc-desire-rootolása-szájbarágósan |
|
|
1 éve, 10 hónapja #2991
|
tOOk írta::
XDA developers-en mindent megtalalsz Köszönöm a segítségedet, de nem pont erre gondoltam, bár lehet nem voltam elég világos.forum.xda-developers.com/ haver HTC HD2-re rakott fel androidot, es szepen fut, csak telefonalni nem lehet (meg) vele minden tutorialt innen nezett ki egy kis magyar help: androidportal.hu/2010-07-09/htc-desire-rootolása-szájbarágósan Adott egy Androidos készülék ahol is nem ismert a gyártó, na egy ilyet hogyan frissítek? |
|
1 éve, 10 hónapja #2992
|
azt tudod milyen verzio van most rajta?
asszem 2.2 (Froyo) a legfrissebb |
|
|
1 éve, 10 hónapja #2993
|
tOOk írta::
azt tudod milyen verzio van most rajta? asszem 2.2 (Froyo) a legfrissebb Természetesen tudom: 1.5 Igen az a legfrissebb, de én akár a 2.1-el is kiegyeznék |
|
1 éve, 10 hónapja #2994
|
hat ez nem lesz egyszeru de rajta vagyok
"the firmware is built by individual manufacturers and is typically further customised by the operators. When a firmware update arrives, how will I be notify and how do I update it? That should show up (as a notification) over wifi too. And moreover, (unaltered) firmware float on the net in various websites once upgrades are available. You could manually download on to the sdcard and initiate an upgrade." |
|
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.63 másodperc