|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: Droidot akarok, de melyiket?
Droidot akarok, de melyiket? 1 éve, 7 hónapja #5540
|
Hétvégén elméláztam annak lehetőségén, hogy beszerzek egy Android-OS készüléket.
Sajnos utánaolvastam, de egyszerűen hatalmas tanácstalanság kavarog bennem a "szakportálokat" olvasva. Valaki meg tudná nekem világítani a dolgot? Én spec a Samsung Galaxy Spica-t néztem ki elsőre, de sokan sok helyen simán lealsókategoriázzák a készüléket, amivel nem tudok mit kezdeni. |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
1 éve, 6 hónapja #5564
|
Úgy látom droidosok nem látogatnak ide, vagy csak élvezik, hogy bizonytalanságban tartanak.
Azért utánanéztem én is egy-két dolognak,lássuk sorban: 1.A droidos készülékeknél a 240x320-as felbontás nem játszik, nem ez a standard felbontás, ezért az ilyen készülékeken nem sok minden fut a market-ből 2.Minden droid tulaj a következő frissítést várja. Pillanatnyilag a 3.0 a várva várt firmware. 3.Érdemes rootolható (root felhasználó linux alatt a mindenható admin, innen a kifejezés) készüléket választani. Ezzel nyílik meg a lehetőség a custom ROM-ok világába. 4.A proci legyen erős, ami nem feltétlenül a magas órajelet jelenti (lásd Motorola Milestone), 500 MHz környéke felejtős. |
|
1 éve, 6 hónapja #5574
|
No mi a helyzet?
Találtál már ínyedre valót? |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
1 éve, 6 hónapja #5575
|
Paganel írta::
No mi a helyzet? Találtál már ínyedre valót? Nem, sajnos még nem... |
|
1 éve, 6 hónapja #5922
|
Esetleg nézd meg a t-l kaphato zte blade-t
|
|
Nyugdíjas BlackBerry 8520
220D4817 |
1 éve, 6 hónapja #5927
|
lorencz írta::
Esetleg nézd meg a t-l kaphato zte blade-t Megnéztem azt is, de azt hiszem addig, amíg nem jutunk el az Android OS 3.0-ig, valamint addig, hogy a Market-ből kigyomlálják a szemetet, nekem nem lesz droidom... |
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 1.09 másodperc