|
Üdv,
Vendég
|
|
BIS vs NO BIS azaz miért igen vagy miért nem
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: BIS vs NO BIS azaz miért igen vagy miért nem
BIS vs NO BIS azaz miért igen vagy miért nem 1 éve, 7 hónapja #4970
|
Tehát
Az elmúlt napokban, hetekben a BIS mint egy mumus kezd szerepelni errefelé... amivel szerintem semmi gond nincs, hiszen mindenkinek más a véleménye, és amíg ellentétes vélemények vannak van vita is Én szeretek vitázni, mert az egy eszmecsere (szerintem) Amíg nem anyázunk itt lehet véleményeket kifejteni arról hogy miért használjuk és miért nem használjuk a BIS-t... Én személy szerint elég rég óta vagyok Berry felhasználó (7290-el kezdtem az meg nem tegnapi készülék) és nem voltam még BIS/BES nélkül... Ez alatt az idő alatt elég sok mindent láttam, és a BIS nélküliek mindig elvéreztek... Nekem elvi kérdés a BIS, mint ahogy más témakörben elvi kérdés hogy egy adott albumot pl megvegyek... (gondolom nem kell magyarázni...) Az elmúlt 7+ év alatt rengeteg olyan ismerősre tettem szert a világon, akik BB-sek, így velük leginkább BBM-en kommunikálok... Az e-mailjeim fontosak, hogy azonnal megkapjam őket, és nem használok gmailt... Sokat vagyok úton, és nem hordozok magammal egy wifi routert... Tehát nekem szükségem van a BIS-re és akarom a BIS-t... Várom a véleményeket, beszéljünk vitázzunk, ettől kerek a világ! |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB
Téma zárolva.
|
1 éve, 7 hónapja #4975
|
Greg látod ez a hozzáállás jobban tetszik
az érveiddel nincs baj, ha kihasználja az ember akkor természetesen megéri, de ha nem használja a bbm-et + a levelezést akkor tök felesleges 2-3k-t fizetni havonta mint többször írtam nekem azért van BB-m mert teszik, nem búcsús vagy 2pálcás kinézete van, ezenkívül azért nincs BIS rajta mert ami benne van simkártya az nem az enyém hanem a cégé és minden adatforgalom le van tiltva ráadásul azok az app-ok amiket használok nem igényelnek bis-t, levelezéshez laptopot használok... mielőtt valaki megkérdi -> igen, azt is hordom magammal, még nyaraláskor is...hiába van szabadságon az ember ha gáz van a melóhelyen tudni kell akár hajnali 2-kor is felmenni a céges hálózatra remélem ezek után megérted (és mások is) miért nincs bis-em üdv. zaunn ui: ...aki nem ismeri a bb-t és úgy anyázza az nem érdemel 1-2 szónál többet... |
|
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 7 hónapja Beküldte zaunn.
Téma zárolva.
|
1 éve, 7 hónapja #4979
|
Nekem (nekünk ) is azért van BB,mert mindig is tetszettek a qwerty bill-es telók.
Tudásban,minőségben elég elfogadható a cucc. Ráadásul ugye a módosított ROM ok telepitésével kiélhetem a techbuzi vágyaimat is, imádok felülirni,kisérletezni,próbálkozni.... Viszont a BIS számomra nem éri meg,mivel nekem nem fontos,hogy minden emailt megkapjak azonnal,bőven ráér a Gmail 15 perces frissitési ideje. BBM:nem hiányzik ezredik IM szolgáltatásnak,aki el akar érni az elér más formában, + 1 kezemen meg tudom számolni,hány közvetlen ismerősőmnek van BB-je. Arról meg már nem is beszélek,hogy a Vodánál 2900 a BIS,50 MB adatforgalommal, a MobilWeb Hobbi meg egy ezres szintén 50MB. Akkor már inkább a MobilWeb Profi,ami 2000 ft és 500 MB. Ráadásul nincs túlszámlázás,elfogy az 50 MB,és lelassitanak,ennyi. Ami után a gmail,gmaps még tökéletesen megy,a böngészés már nyögvenyelősebb,de kibirható. Bocsássa meg a világ,hogy spórolok havi 4000-et magamnak,olyan dolggal,amit ki sem használnék teljesen,mert nincs rá szükségem. Az összes programnak megvan az alternatívája,ha valaki nem lusta utánanézni a guglin. A BIstelenek problémáinak,az én véleményem szerint,a 80 % user error. Először nekiáll valaki beállogatni,átirogatni,majd amikor nem megy,akkor kér segítséget,de mivel már össze-vissza van állogatva a készülék,ezért a helyes beállitások sem mindig müködnek,esetleg ütköznek,stb. (Akinek nem inge,ebbe ne bújjon bele....) Érdekes,nálunk van 2 BB,amik elött még csak látásból ismertem a BB-ket, és mindkettő müködik,mindkettőn fut IM progi,böngésző,Gmaps,gmail... Hol WiFi-n,hol mobilneten,attól függ,épp merre vagyunk. Hát kb ennyi... |
|
BIStelen briganti
Téma zárolva.
|
1 éve, 7 hónapja #4985
|
én egy darabig elvoltam BIS nélkül, de rájöttem ,hogy minden megoldás kulcsa a BIS !
ráadásul a Tnél ha van mobilnet akkor csak 1100.-FT ( Bruttó)a BIS előfizetés. Nekem megéri ezt a plusz költséget ! |
|
Bold 9700
Téma zárolva.
|
1 éve, 7 hónapja #4987
|
Én anno úgy voltam vele, hogy az üzletben elmondták, hogy ez kell hozzá (kint azért ehhez már akkor is jobban értettek) mondom jó akkor legyen...
És nem bántam meg... Nekem anno azért kellett, hogy ne kelljen minden nap órákat ülnöm az internetcafé-kban, ami kb 2 napi ott nem üléssel megspóroltam a BIS árát... Az volt anno a motiváció, hogy tudjam munka után felfedezgetni London-t, de emellett tudjak kommunikálni a családdal, barátokkal, ne legyek leláncolva a géphez... Ezt tökéletesen meg tudtam tenni BB userként.. lévén hogy a szolgáltatással 100%-osan kinyíltak ezek a lehetőségek... Ezt megszokva, eszembe sem jutott hogy ne legyen... pláne hogy bele volt integrálva a havi díjamba... Persze lehet hogy mindenki máshogy állna a bis-hez is, ha a szolgáltatók itt is kicsit a nyugati irányba mennének nem a balkán felé... Én nem tudom elképzelni, hogy van értelme BIS nélkül használni egy Berry-t... a BIS-t mint alap mozgató elemet találták ki a Berrynek... gondolom senki nem megy el, vesz egy autót, és hagyja ki a 4. kereket... mert "jajj megy az anélkül is.." |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB
Téma zárolva.
|
1 éve, 7 hónapja #4988
|
BlackberryGarageHungary írta::
Én anno úgy voltam vele, hogy az üzletben elmondták, hogy ez kell hozzá (kint azért ehhez már akkor is jobban értettek) mondom jó akkor legyen... És nem bántam meg... Nekem anno azért kellett, hogy ne kelljen minden nap órákat ülnöm az internetcafé-kban, ami kb 2 napi ott nem üléssel megspóroltam a BIS árát... Az volt anno a motiváció, hogy tudjam munka után felfedezgetni London-t, de emellett tudjak kommunikálni a családdal, barátokkal, ne legyek leláncolva a géphez... Ezt tökéletesen meg tudtam tenni BB userként.. lévén hogy a szolgáltatással 100%-osan kinyíltak ezek a lehetőségek... Ezt megszokva, eszembe sem jutott hogy ne legyen... pláne hogy bele volt integrálva a havi díjamba... Persze lehet hogy mindenki máshogy állna a bis-hez is, ha a szolgáltatók itt is kicsit a nyugati irányba mennének nem a balkán felé... Én nem tudom elképzelni, hogy van értelme BIS nélkül használni egy Berry-t... a BIS-t mint alap mozgató elemet találták ki a Berrynek... gondolom senki nem megy el, vesz egy autót, és hagyja ki a 4. kereket... mert "jajj megy az anélkül is.." Az autós példa nem jó,mivel a BB használható BIS nélkül is. Inkább úgy passzol,hogy mit tankolsz 95 öst vagy 98 ast.... VAgy esetleg: Mekkora gumit veszel rá 13" vagy 15" ... |
|
BIStelen briganti
Téma zárolva.
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.56 másodperc