|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: BlackBerry tábla, BlackPad
BlackBerry tábla, BlackPad 1 éve, 9 hónapja #3606
|
Ide jöhetnek az információk a BlackBerry tábláról!
|
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
1 éve, 9 hónapja #3607
|
áááááh
törlődött a hsz-em még az előzőhöz írtam...majd begépelem ide is |
|
|
1 éve, 9 hónapja #3610
|
zaunn írta::
áááááh törlődött a hsz-em még az előzőhöz írtam...majd begépelem ide is bocs csak hülyén adtam meg a címet! |
|
|
1 éve, 9 hónapja #3613
|
Paganel írta::
zaunn írta:: áááááh törlődött a hsz-em még az előzőhöz írtam...majd begépelem ide is bocs csak hülyén adtam meg a címet! nemgond nah szóval újra: valahol 7 inch máshol 9,7 valahol hogy lesz 3G máshol hogy nem több oldalon is ez van: "BlackPad will not have 3G connectivity, and will need the use of a BlackBerry phone to get online" he? csak BB-vel? Nokia, Samsung nemjó? iPad-ot sem csak iPhone-sok vesznek, vagy igen? egyenlőre nem látom a célközösséget...de majd meglátjuk mi lesz belőle én mindenesetre várom... |
|
|
1 éve, 9 hónapja #3648
|
zaunn írta::
Paganel írta:: zaunn írta:: áááááh törlődött a hsz-em még az előzőhöz írtam...majd begépelem ide is bocs csak hülyén adtam meg a címet! nemgond nah szóval újra: valahol 7 inch máshol 9,7 valahol hogy lesz 3G máshol hogy nem több oldalon is ez van: "BlackPad will not have 3G connectivity, and will need the use of a BlackBerry phone to get online" he? csak BB-vel? Nokia, Samsung nemjó? iPad-ot sem csak iPhone-sok vesznek, vagy igen? egyenlőre nem látom a célközösséget...de majd meglátjuk mi lesz belőle én mindenesetre várom... Kiváncsi leszek a BlackPad-ra, de őszintén csalódtam a RIM-ben... Értem én hogy verseny, meg a piaci trendek meg a f..szom tudja még mi... De könyörgöm... kéne valamit alkotni amit még nem csinált az Apple... Innovatív ötletek... Van ott annyi creative ember... azoknak kéne valamit alkotni... Ez így kezd gáz lenni... Mert oké a full qwerty meg a suretype (pearl) az övék... De a Storm meg ez a pad ez siralmas... a következő mi lesz? RIMBook vagy BlackBook? (macbook után) ? aztán jönnek a RIM PC-k is???? WTF???????????? |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
1 éve, 9 hónapja #3700
|
BlackberryGarageHungary írta::
zaunn írta:: Paganel írta:: zaunn írta:: áááááh törlődött a hsz-em még az előzőhöz írtam...majd begépelem ide is bocs csak hülyén adtam meg a címet! nemgond nah szóval újra: valahol 7 inch máshol 9,7 valahol hogy lesz 3G máshol hogy nem több oldalon is ez van: "BlackPad will not have 3G connectivity, and will need the use of a BlackBerry phone to get online" he? csak BB-vel? Nokia, Samsung nemjó? iPad-ot sem csak iPhone-sok vesznek, vagy igen? egyenlőre nem látom a célközösséget...de majd meglátjuk mi lesz belőle én mindenesetre várom... Kiváncsi leszek a BlackPad-ra, de őszintén csalódtam a RIM-ben... Értem én hogy verseny, meg a piaci trendek meg a f..szom tudja még mi... De könyörgöm... kéne valamit alkotni amit még nem csinált az Apple... Innovatív ötletek... Van ott annyi creative ember... azoknak kéne valamit alkotni... Ez így kezd gáz lenni... Mert oké a full qwerty meg a suretype (pearl) az övék... De a Storm meg ez a pad ez siralmas... a következő mi lesz? RIMBook vagy BlackBook? (macbook után) ? aztán jönnek a RIM PC-k is???? WTF???????????? Sajnos nem vállal nagy kockázatot a RIM. Megcsinálja azt ami már bevált. Reméljük a megszokott minőséget hozza, aztán ha bejön hajlandó lesz némi saját ötlet megvalósítására is! |
|
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.87 másodperc