|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: BlackBerry Desktop 6
BlackBerry Desktop 6 1 éve, 9 hónapja #3593
|
Ha van már ilyen téma akkor előre is bocs, valamelyik admin törölje ezt, vagy helyezze át
Szóval Desktop kérdés: Tegnaptól hivatalosan az update letöltötte az új desktop alkalmazást. Egyvalamit rohadtul nem találok: hol tudom beállítani hogy milyen email foldekereket szinkronizáljon a készülékkel???? A régi desktopban volt az emailek beállításánál egy "Mappák kiválasztása" gomb ahol ki lehetett pipálni a szinkronizálandó mappákat. Lehet hogy az őjabb verzióban kivették ezt a lehetőséget????????????? Nem akarom elhinni! |
|
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 9 hónapja Beküldte Smith.
|
Válasz: BlackBerry Desktop 6 1 éve, 9 hónapja #3594
|
Vissza kellett raknom az 5-ös verziót. Ez ultragáz, enélkül hol lehet beállítani ezt????
Remélem csak én vagyok figyelmetlen |
|
|
Válasz: BlackBerry Desktop 6 1 éve, 9 hónapja #3667
|
Szóval senki nem tud semmi okosat mondani?
Senki nem használja a 6-os desktopot? Ha valaki mégis használja már, akkor hogyan adja meg melyik mail folderek legyenek szinkronizálva??? |
|
|
Válasz: BlackBerry Desktop 6 1 éve, 9 hónapja #3671
|
Smith írta::
Szóval senki nem tud semmi okosat mondani? Senki nem használja a 6-os desktopot? Ha valaki mégis használja már, akkor hogyan adja meg melyik mail folderek legyenek szinkronizálva??? Én ugyan használom, de a problémáddal nem találkozom, mert nem szinkronizálok. Feleslegesen meg nem akartam beleszólni. Ma DM-ezek sokat, megnézem neked! |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
Válasz: BlackBerry Desktop 6 1 éve, 9 hónapja #3673
|
Smith írta::
Ha van már ilyen téma akkor előre is bocs, valamelyik admin törölje ezt, vagy helyezze át Szóval Desktop kérdés: Tegnaptól hivatalosan az update letöltötte az új desktop alkalmazást. Egyvalamit rohadtul nem találok: hol tudom beállítani hogy milyen email foldekereket szinkronizáljon a készülékkel???? A régi desktopban volt az emailek beállításánál egy "Mappák kiválasztása" gomb ahol ki lehetett pipálni a szinkronizálandó mappákat. Lehet hogy az őjabb verzióban kivették ezt a lehetőséget????????????? Nem akarom elhinni! Én nem szinkronizalom a leveleket , de este megnézem! |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
Válasz: BlackBerry Desktop 6 1 éve, 9 hónapja #3677
|
Köszi mindkettőtöknek
Akkor Nektek csak van az elküldött és a fogadott mappa amit láttok a telefonon és kész? Vagy hogy van ez? Nincsenek mappák a levelezőrendszeretekben? Nem úgy van ez hogy a BIS szinkronizál a készüléketek és a IMAP/POP3 szerver között? Szóval mindenképpen történik szinkronizáció, csak ezek szerint teljesen alapbeállításokkal. |
|
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.47 másodperc