|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: Telenor te drága!
Telenor te drága! 1 éve, 10 hónapja #2401
|
Egy furcsa dologról írnék, és kíváncsian várom a tapasztalatokat, véleményeket.
Eljött a számlazárás napja, gondoltam faszagyerek leszek még aznap elutalom a Telenor-nak a lóvét. Rápillantottam az elutalandó összegre, és látom ám, hogy kb 4x 5x magasabb a szokottnál. No belenézek. Ami egyből feltűnt, hogy BIS előfizetés ide vagy oda, 10 MB GPRS WAP adatforgalmat számláztak!!! Na ez hogyan lehet???? |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
Válasz: Telenor te drága! 1 éve, 10 hónapja #2402
|
Azóta természetesen beszéltem egy-két ügyfélszolissal, de jobb ha nem írom le miket mondtak. Süt róluk az értetlenség, az tuti.
Nem akarják megérteni, hogy blekit használok BIS szolgáltatással, akkor ez hogy a picsában lehetséges?? Igaz, minden hónapban volt GPRS WAP kiszámlázva, de eddig nem foglalkoztam vele, mert néhány száz forint volt. De most egy kicsit berágtam rájuk!!! Az egyik csaj avval zsongít, hogy a WAP külön van az internettől, a másik elkezdi nekem ecsetelni a Nokia telefonok hibáit..... Mondom neki leszarom a nokiákat a hibáikkal együtt, én blekit használok BIS előfizetéssel! |
|
Válasz: Telenor te drága! 1 éve, 10 hónapja #2403
|
Mióta beszéltünk a problémádról, én is megnéztem a számláimat 6 hónapra visszamenőleg. Mióta van BIS előfizetésem, van GPRS adatforgalmam is... Néha 800 Ft, a legutóbb csak 352 Ft. Felhívtam az ügyfélszolgálatot ahol össze vissza beszéltek. Szemezgetek belőlük:
- Az egyik javaslat az volt, hogy ne az Operával böngésszek, mert az WAP alapon számláz... Könyörgöm, BB-re nincs Opera... - Kérdezik mivel szoktam internetezni, mondom nem a Blekyvel hanem Touch-on. Válasz: Akkor a Touch lehet a bűnös, ott lehet Wap számlázás... Mire én: Ha valaki ennyire hülye, az miért az ügyfélszolgálaton ül? A Touch az egy iPod!!!!!!!!!!! - A legjobb az volt, hogy amikor picit belementem a részletekbe mindig az volt a válasz, hogy hívjam fel a RIM-et...! |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
Utolsó Szerkesztés: 9 hónapja, 2 hete Beküldte Paganel.
|
Válasz: Telenor te drága! 1 éve, 10 hónapja #2404
|
Paganel írta::
Mióta beszéltünk a problémádról, én is megnéztem a számláimat 6 hónapra visszamenőleg. Mióta van BIS előfizetésem, van GPRS adatforgalmam is... Néha 800 Ft, a legutóbb csak 352 Ft. Felhívtam az ügyfélszolgálatot ahol össze vissza beszéltek. Szemezgetek belőlük: - Az egyik javaslat az volt, hogy ne az Operával böngésszek, mert az WAP alapon számláz... Könyörgöm, BB-re nincs Opera... - Kérdezik mivel szoktam internetezni, mondom nem a Blekyval hanem Touch-on. Válasz: Akkor a Touch lehet a bűnös, ott lehet Wap számlázás... Mire én: Ha valaki ennyire hülye, az miért az ügyfélszolgálaton ül? A Touch az egy iPod!!!!!!!!!!! - A legjobb az volt, hogy amikor picit belementem a részletekbe mindig az volt a válasz, hogy hívjam fel a RIM-et...! Félre értés ne essék, ha jogos a számla fizetek örömmel (eddig ezt tettem), de ha nincs magyarázat mire fizessek? |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
Válasz: Telenor te drága! 1 éve, 10 hónapja #2406
|
Ismerős a para, amit tudni érdemes:
- Opera van BlackBerryre. - Az opera nem a BB APN-z használja, hanem a publikus net vagy wapot. - A BB böngészőjében ott tudsz APN-t váltani, ha ott a wapos-ra váltottál és azon böngészel, akkor kapsz erről számlát. |
|
|
Válasz: Telenor te drága! 1 éve, 10 hónapja #2407
|
507 írta::
Ismerős a para, amit tudni érdemes: - Opera van BlackBerryre. - Az opera nem a BB APN-z használja, hanem a publikus net vagy wapot. - A BB böngészőjében ott tudsz APN-t váltani, ha ott a wapos-ra váltottál és azon böngészel, akkor kapsz erről számlát. Nem itt nincs semmi para. Csak nem értem miért kellene kifizetnem 15.000 Ft-ot GPRS WAP-ra! Ja van Opera blekire: www.opera.com/mobile/download/blackberry/ De én nem használtam soha. |
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.52 másodperc