|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: BlackBerry OS 6.0, te mit vársz tőle?
BlackBerry OS 6.0, te mit vársz tőle? 1 éve, 8 hónapja #1866
|
A nyakunkon a megjelenés, noha nem tisztázott, hogy mely készülékek kapják meg a régiek közül.
De ha megkapná a készüléked, te váltanál? |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
1 éve, 8 hónapja #1867
|
Ideidézem Greg kérdését indulásnak:
Ti érzitek hiányát bárminek is amit a 6-os OS hozhat??? |
|
1 éve, 8 hónapja #1868
|
Latitude írta::
Ideidézem Greg kérdését indulásnak: Ti érzitek hiányát bárminek is amit a 6-os OS hozhat??? A kérdés jogos, de szerintem megválaszolhatatlan. |
|
1 éve, 8 hónapja #1869
|
A nyakunkon a megjelenés, noha nem tisztázott, hogy mely készülékek kapják meg a régiek közül. De ha megkapná a készüléked, te váltanál? Személy szerint nem érzem semminek a hiányát az 5.0-ban. Nem tudom hogy a felhasználói élményen lehet e javítani. Szerintem ez egy egész jól sikerült darab. Ettől függetlenül kiváncsi vagyok hogy mivel rukkolnak elő a RIM-es fiúk... |
|
BlackBerry 9800 Red 2725EDC8
BlackBerry 9105 Black iPhone 4 16GB Black |
1 éve, 8 hónapja #1871
|
BlackberryGarageHungary írta::
Latitude írta:: A nyakunkon a megjelenés, noha nem tisztázott, hogy mely készülékek kapják meg a régiek közül. De ha megkapná a készüléked, te váltanál? Személy szerint nem érzem semminek a hiányát az 5.0-ban. Nem tudom hogy a felhasználói élményen lehet e javítani. Szerintem ez egy egész jól sikerült darab. Ettől függetlenül kiváncsi vagyok hogy mivel rukkolnak elő a RIM-es fiúk... Igen, ez igaz. Nem tudom mit várhatok, meddig merészkedhetek, ezért megválaszolhatatlan a kérdés. Mert ugye a böngészőn van mit javítani, és ezt ha jól tudom megteszik, de nekem ez mégsem hiányzik hiszen a BOLT-ot használom. |
|
1 éve, 8 hónapja #1872
|
BlackberryGarageHungary írta:: Latitude írta:: A nyakunkon a megjelenés, noha nem tisztázott, hogy mely készülékek kapják meg a régiek közül. De ha megkapná a készüléked, te váltanál? Személy szerint nem érzem semminek a hiányát az 5.0-ban. Nem tudom hogy a felhasználói élményen lehet e javítani. Szerintem ez egy egész jól sikerült darab. Ettől függetlenül kiváncsi vagyok hogy mivel rukkolnak elő a RIM-es fiúk... Igen, ez igaz. Nem tudom mit várhatok, meddig merészkedhetek, ezért megválaszolhatatlan a kérdés. Mert ugye a böngészőn van mit javítani, és ezt ha jól tudom megteszik, de nekem ez mégsem hiányzik hiszen a BOLT-ot használom. Igen elég sötétben tapogatózás a dolog... a böngészőn valóban javítanak, ez hivatalos info, viszont ahogy írtad is, annyi 3rd party app van erre, hogy mindegy is talán... Fene tudja.. nem tudok semmi olyanra gondolni ami hiányozna az 5.0-ból.. |
|
BlackBerry 9800 Red 2725EDC8
BlackBerry 9105 Black iPhone 4 16GB Black |
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.53 másodperc