|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: BlackBerry Curve 8900 vs Nokia E71
BlackBerry Curve 8900 vs Nokia E71 2 éve #1028
|
Sziasztok!
Elnézést a topic nyitásért, de kaptam egy ajánlatot. Elcserélnék a telómat egy Nokia E71 white telóra. Szerintetek megéri? Melyik tud többet? |
|
|
2 éve #1029
|
Igi25 írta::
Sziasztok! Elnézést a topic nyitásért, de kaptam egy ajánlatot. Elcserélnék a telómat egy Nokia E71 white telóra. Szerintetek megéri? Melyik tud többet? megszenvedtél érte és képes lennél elcserélni???????? Csalódtam benned! Mellesleg az E71, egy bb másolat... ha neked az örök második kell akkopr hajrá... |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
2 éve #1030
|
Megszenvedtem az igaz, de semmivel nem lettem előrébb csak a szoftver frissítésen vagyok túl. Ezen kivűl semmi mást nem tudok.
|
|
|
2 éve #1031
|
Igi25 írta::
Megszenvedtem az igaz, de semmivel nem lettem előrébb csak a szoftver frissítésen vagyok túl. Ezen kivűl semmi mást nem tudok. nyers és őszinte leszek! ha olyan ember vagy aki megelégszik azzal hogy egy másolatot, egy "blackberry wannabe"-t akar használni, akkor cseréld le! De mikor rájössz, hogy az e71 csak egy szar blackberry másolat, akkor ne siránkozz hogy elcserélted... Oké hogy vannak dolgok amiket nem tudsz telepíteni rá, vannak kezdeti nehézségeid, de ezek orvosolhatóak. Látod, itt vagyunk, segítünk. Ugyan nem megyek arra a hétvégén, de mondtam, hogy ha tudok segítek, megcsinálom neked... Amúgy a BIS 2000 huf havonta, az kb annyi mintha vennél egy wifi routert... Nem tudom mi lehet ez a 907-es hiba, szerintem, hagyd azokat a file-okat. Oké én régóta berry-zek, nekem pláne szívügyem itthon a berry mert ezekből élek, DE tegyük ezt félre egy percre... SOHA, egy nokia, iPhone, HTC stb nem tudta helyettesíteni, mikor kpróbáltam mást... mindig is a berry volt az ami überelhetetlen volt! A laptopot, csak akkor kapcsolom be ha muszáj... de mikor nem dolgozom, be sincs kapcsolva... Ezt egy e71 nem fogja neked sosem produkálni úgy mint egy berry... A nokián a push email Blackberry kliensen keresztül működik... azt hiszem ezzel mindent elmondtam... |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
2 éve #1032
|
Igazad van nem cserélem le a ruter azért muszáj mert nem tudok előfizetni. Céges a sin kártya.
|
|
|
2 éve #1033
|
A Nokia telefonokon már NINCS BlackBerry Push e-mail.
|
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.54 másodperc