|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: Sony Ericsson Xperia X1
Sony Ericsson Xperia X1 1 éve, 6 hónapja #5597
|
Téma indító írás:
www.mobiluser.com/index.php/tudasbazis/3...peria-x1-buhera.html |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
Utolsó Szerkesztés: 1 éve, 6 hónapja Beküldte Paganel.
|
1 éve, 6 hónapja #5598
|
Paganel írta::
Téma indító írás: www.mobiluser.com/index.php/tudasbazis/3...peria-x1-buhera.html A cikk megjelenése óta kaptam egy két üzenetet. A hülye vagy nem értesz hozzá kezdetűektől eltekintve volt egy-két értelmes kérdés is. Legelőször tisztázzuk, nem mondtam, hogy expert vagyok a témában, de igyekszem. Az értelmes kérdésekre a válasz: - Ezek a ROM-ok általában nem csupaszok, előre telepítve van bennük egy csomó, a készítő által fontosnak ítélt alkalmazás. Ezeket utólag nem tudod törölni, legalábbis én nem találtam lehetőségét. Ezért aki szeretne "puccos" ROM-ot keresse a Lite verziókat. - További programok természetesen telepíthetőek a rendszerre. A .exe kiterjesztésű fileok az ActivSync segítségével telepíthetőek míg a .CAB kiterjesztésűeket a készüléken kell elindítani pl. az SD kártyára másolva, majd a készüléken megkeresve és elindítva. |
|
|
1 éve, 6 hónapja #5601
|
Paganel írta::
Paganel írta:: Téma indító írás: www.mobiluser.com/index.php/tudasbazis/3...peria-x1-buhera.html A cikk megjelenése óta kaptam egy két üzenetet. A hülye vagy nem értesz hozzá kezdetűektől eltekintve volt egy-két értelmes kérdés is. Legelőször tisztázzuk, nem mondtam, hogy expert vagyok a témában, de igyekszem. Az értelmes kérdésekre a válasz: - Ezek a ROM-ok általában nem csupaszok, előre telepítve van bennük egy csomó, a készítő által fontosnak ítélt alkalmazás. Ezeket utólag nem tudod törölni, legalábbis én nem találtam lehetőségét. Ezért aki szeretne "puccos" ROM-ot keresse a Lite verziókat. - További programok természetesen telepíthetőek a rendszerre. A .exe kiterjesztésű fileok az ActivSync segítségével telepíthetőek míg a .CAB kiterjesztésűeket a készüléken kell elindítani pl. az SD kártyára másolva, majd a készüléken megkeresve és elindítva. Innen üzenem a hülyézőknek, a cikkel minden rendben van. Jómagam a QTek 1010 óta buherálok, buheráltam telefonos PDA-kat, tehát lehet mondani valamicskét értek hozzá... |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300
|
1 éve, 6 hónapja #5602
|
Latitude írta::
Paganel írta:: Paganel írta:: Téma indító írás: www.mobiluser.com/index.php/tudasbazis/3...peria-x1-buhera.html A cikk megjelenése óta kaptam egy két üzenetet. A hülye vagy nem értesz hozzá kezdetűektől eltekintve volt egy-két értelmes kérdés is. Legelőször tisztázzuk, nem mondtam, hogy expert vagyok a témában, de igyekszem. Az értelmes kérdésekre a válasz: - Ezek a ROM-ok általában nem csupaszok, előre telepítve van bennük egy csomó, a készítő által fontosnak ítélt alkalmazás. Ezeket utólag nem tudod törölni, legalábbis én nem találtam lehetőségét. Ezért aki szeretne "puccos" ROM-ot keresse a Lite verziókat. - További programok természetesen telepíthetőek a rendszerre. A .exe kiterjesztésű fileok az ActivSync segítségével telepíthetőek míg a .CAB kiterjesztésűeket a készüléken kell elindítani pl. az SD kártyára másolva, majd a készüléken megkeresve és elindítva. Innen üzenem a hülyézőknek, a cikkel minden rendben van. Jómagam a QTek 1010 óta buherálok, buheráltam telefonos PDA-kat, tehát lehet mondani valamicskét értek hozzá... Engem nem zavar a kritika, az a lényeg, hogy olvassák... |
|
|
1 éve, 6 hónapja #5603
|
Nem jön be a nyitólink.
|
|
|
1 éve, 6 hónapja #5605
|
izmi írta::
Nem jön be a nyitólink. Köszi, javítottam! |
|