|
Üdv,
Vendég
|
|
Full dobozos, garis Blackberry 9800 Torch eladó
(1 olvasó:) (1) Vendég
TÉMA: Full dobozos, garis Blackberry 9800 Torch eladó
Full dobozos, garis Blackberry 9800 Torch eladó 1 éve, 7 hónapja #5317
|
Eladó hibátlan állapotú, full dobozos, karcmentes BlackBerry 9800 Torch!
Minden gyári tartozéka meg van. Pluszban adok hozzá egy BlackBerry bőr tokot és egy hazai hálózati töltőfejet, mivel ezeket a gyári csomag nem tartalmazza. A készülékhez a gyári csomagban 4 GB-os microSDHC bővítőkártya van mellékelve. Ár: 146 000- HUF A készülékre még 11 hónap bolti garancia van! www.220volt.hu/ |
|
BlackBerry 9900 Bold Touch + 32 GB SDHC
BlackBerry 9800 Torch + Jabra Stone2 BlackBerry 9000 Bold 26ECB619 WePad + kubuntu 11.04 28183975
Téma zárolva.
|
1 éve, 7 hónapja #5322
|
mrmarkus írta::
Eladó hibátlan állapotú, full dobozos, karcmentes BlackBerry 9800 Torch! Minden gyári tartozéka meg van. Pluszban adok hozzá egy BlackBerry bőr tokot és egy hazai hálózati töltőfejet, mivel ezeket a gyári csomag nem tartalmazza. A készülékhez a gyári csomagban 4 GB-os microSDHC bővítőkártya van mellékelve. Ár: 146 000- HUF A készülékre még 11 hónap bolti garancia van! www.220volt.hu/ Nocsak, nem jött be? |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
Téma zárolva.
|
1 éve, 7 hónapja #5323
|
Paganel írta::
mrmarkus írta:: Eladó hibátlan állapotú, full dobozos, karcmentes BlackBerry 9800 Torch! Minden gyári tartozéka meg van. Pluszban adok hozzá egy BlackBerry bőr tokot és egy hazai hálózati töltőfejet, mivel ezeket a gyári csomag nem tartalmazza. A készülékhez a gyári csomagban 4 GB-os microSDHC bővítőkártya van mellékelve. Ár: 146 000- HUF A készülékre még 11 hónap bolti garancia van! www.220volt.hu/ Nocsak, nem jött be? Tesztet írtál róla? Ha igen hol találom? A PDAFan oldalán nem leltem rá... És akkor ennyit az OFF-ról |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
Téma zárolva.
|
1 éve, 7 hónapja #5327
|
Paganel írta::
Paganel írta:: mrmarkus írta:: Eladó hibátlan állapotú, full dobozos, karcmentes BlackBerry 9800 Torch! Minden gyári tartozéka meg van. Pluszban adok hozzá egy BlackBerry bőr tokot és egy hazai hálózati töltőfejet, mivel ezeket a gyári csomag nem tartalmazza. A készülékhez a gyári csomagban 4 GB-os microSDHC bővítőkártya van mellékelve. Ár: 146 000- HUF A készülékre még 11 hónap bolti garancia van! www.220volt.hu/ Nocsak, nem jött be? Tesztet írtál róla? Ha igen hol találom? A PDAFan oldalán nem leltem rá... És akkor ennyit az OFF-ról Nem én írom a tesztet sajna, mert teljesen el vagyok havazva! Alexno1 készíti, rövidesen megjelenik a PDA fan Club portálon... Néhány dolgot majd én is elkövetek a használati tapasztalatokról, de nem akarok a teszt előtt véleményt formálni! Nem rossz készülék, de jelenlegi munkámhoz egy iPhone 3G S jobban megfelel (lehet pfujjolni Blekinek meg 9000 Boldot használok majd rövidesen! (a méret a lényeg, mármint a kijelzőé |
|
BlackBerry 9900 Bold Touch + 32 GB SDHC
BlackBerry 9800 Torch + Jabra Stone2 BlackBerry 9000 Bold 26ECB619 WePad + kubuntu 11.04 28183975
Téma zárolva.
|
1 éve, 7 hónapja #5329
|
mrmarkus írta::
Paganel írta:: Paganel írta:: mrmarkus írta:: Eladó hibátlan állapotú, full dobozos, karcmentes BlackBerry 9800 Torch! Minden gyári tartozéka meg van. Pluszban adok hozzá egy BlackBerry bőr tokot és egy hazai hálózati töltőfejet, mivel ezeket a gyári csomag nem tartalmazza. A készülékhez a gyári csomagban 4 GB-os microSDHC bővítőkártya van mellékelve. Ár: 146 000- HUF A készülékre még 11 hónap bolti garancia van! www.220volt.hu/ Nocsak, nem jött be? Tesztet írtál róla? Ha igen hol találom? A PDAFan oldalán nem leltem rá... És akkor ennyit az OFF-ról Nem én írom a tesztet sajna, mert teljesen el vagyok havazva! Alexno1 készíti, rövidesen megjelenik a PDA fan Club portálon... Néhány dolgot majd én is elkövetek a használati tapasztalatokról, de nem akarok a teszt előtt véleményt formálni! Nem rossz készülék, de jelenlegi munkámhoz egy iPhone 3G S jobban megfelel (lehet pfujjolni Blekinek meg 9000 Boldot használok majd rövidesen! (a méret a lényeg, mármint a kijelzőé Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj! Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj! Én is akarok egy iPhone 3GS-t!!! |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300
Téma zárolva.
|
1 éve, 7 hónapja #5398
|
Latitude írta::
mrmarkus írta:: Paganel írta:: Paganel írta:: mrmarkus írta:: Eladó hibátlan állapotú, full dobozos, karcmentes BlackBerry 9800 Torch! Minden gyári tartozéka meg van. Pluszban adok hozzá egy BlackBerry bőr tokot és egy hazai hálózati töltőfejet, mivel ezeket a gyári csomag nem tartalmazza. A készülékhez a gyári csomagban 4 GB-os microSDHC bővítőkártya van mellékelve. Ár: 146 000- HUF A készülékre még 11 hónap bolti garancia van! www.220volt.hu/ Nocsak, nem jött be? Tesztet írtál róla? Ha igen hol találom? A PDAFan oldalán nem leltem rá... És akkor ennyit az OFF-ról Nem én írom a tesztet sajna, mert teljesen el vagyok havazva! Alexno1 készíti, rövidesen megjelenik a PDA fan Club portálon... Néhány dolgot majd én is elkövetek a használati tapasztalatokról, de nem akarok a teszt előtt véleményt formálni! Nem rossz készülék, de jelenlegi munkámhoz egy iPhone 3G S jobban megfelel (lehet pfujjolni Blekinek meg 9000 Boldot használok majd rövidesen! (a méret a lényeg, mármint a kijelzőé Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj! Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj! Én is akarok egy iPhone 3GS-t!!! Én is szeretnék egyet, persze a 4-est! Vagy Torch-ot. |
|
Téma zárolva.
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.50 másodperc