|
Üdv,
Vendég
|
|
|
TÉMA: Eladó Navigon 1210
Eladó Navigon 1210 2 éve, 2 hónapja #358
|
Eladó kis hibával... Annyi a baja, hogy bebootol, és annál a screen-nél ahol le kéne okézni hogy nem vezetés közben nyomkodjuk, ott újra indul... és megint bebootol ugyan addig... és ez így megy amíg ki nem kapcsoljuk...
Szóval.. Utána kérdeztem, azt mondták hogy softwarezni kéne, de én nem értek hozzá Meg se időm se kedvem foglalkozni vele... így ha valakinek megér "egy tizest" akkor nagyon szívesen eladom... Megvan hozzá a töltő és a tartó kütyü is. Érdeklődni vagy itt, vagy a 20/334-2669 vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -on |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
Válasz: Eladó Navigon 1210 2 éve, 2 hónapja #364
|
BlackberryGarageHungary írta::
Eladó kis hibával... Annyi a baja, hogy bebootol, és annál a screen-nél ahol le kéne okézni hogy nem vezetés közben nyomkodjuk, ott újra indul... és megint bebootol ugyan addig... és ez így megy amíg ki nem kapcsoljuk... Szóval.. Utána kérdeztem, azt mondták hogy softwarezni kéne, de én nem értek hozzá Meg se időm se kedvem foglalkozni vele... így ha valakinek megér "egy tizest" akkor nagyon szívesen eladom... Megvan hozzá a töltő és a tartó kütyü is. Érdeklődni vagy itt, vagy a 20/334-2669 vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -on Nos, akkor vidd szakemberhez |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
Válasz: Eladó Navigon 1210 2 éve, 2 hónapja #375
|
Olvass vaze
Meg most nincs is szükségem rá... |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.40 másodperc