|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: iOS4 tapasztalatok
iOS4 tapasztalatok 1 éve, 10 hónapja #2685
|
Ide várjuk a tapasztalatokat az új OS-ről!
|
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
Válasz: iOS4 tapasztalatok 1 éve, 10 hónapja #2686
|
Paganel írta::
Ide várjuk a tapasztalatokat az új OS-ről! Saját tapasztalat: - iPod touch-al az akkumulátor elég instabil. Még azt jelzi, hogy félig van, oszt 2 perc múlva kikapcsol és nem tudom visszakapcsolni, csak jó pár óra töltés után... Elég bosszantó! ismerősök tapasztalata: - iPhone 3GS igen látványosan lassult... |
|
|
Válasz: iOS4 tapasztalatok 1 éve, 10 hónapja #2695
|
Paganel írta::
Paganel írta:: Ide várjuk a tapasztalatokat az új OS-ről! Saját tapasztalat: - iPod touch-al az akkumulátor elég instabil. Még azt jelzi, hogy félig van, oszt 2 perc múlva kikapcsol és nem tudom visszakapcsolni, csak jó pár óra töltés után... Elég bosszantó! ismerősök tapasztalata: - iPhone 3GS igen látványosan lassult... Kicsit erősebb hardverre csinálták végülis... |
|
Blackberry 9000
|
Válasz: iOS4 tapasztalatok 1 éve, 10 hónapja #2697
|
CrAzY88 írta::
Paganel írta:: Paganel írta:: Ide várjuk a tapasztalatokat az új OS-ről! Saját tapasztalat: - iPod touch-al az akkumulátor elég instabil. Még azt jelzi, hogy félig van, oszt 2 perc múlva kikapcsol és nem tudom visszakapcsolni, csak jó pár óra töltés után... Elég bosszantó! ismerősök tapasztalata: - iPhone 3GS igen látványosan lassult... Kicsit erősebb hardverre csinálták végülis... ok ez rendben van, de azt mondták inkább gyorsabb lesz mint lassabb... |
|
|
Válasz: iOS4 tapasztalatok 1 éve, 10 hónapja #2698
|
CrAzY88 írta::
Paganel írta:: Paganel írta:: Ide várjuk a tapasztalatokat az új OS-ről! Saját tapasztalat: - iPod touch-al az akkumulátor elég instabil. Még azt jelzi, hogy félig van, oszt 2 perc múlva kikapcsol és nem tudom visszakapcsolni, csak jó pár óra töltés után... Elég bosszantó! ismerősök tapasztalata: - iPhone 3GS igen látványosan lassult... Kicsit erősebb hardverre csinálták végülis... Sztem meg nincs rendesen optimalizálva az összes lehetséges vas-ra, ami egyfelől érthető másfelől nem. Addig ment nagyon a MacOS is amíg csak egy vason futott. A Windows hátránya is ez volt vele szemben. Most kicsit más a helyzet. |
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
Válasz: iOS4 tapasztalatok 1 éve, 10 hónapja #2701
|
Latitude írta::
CrAzY88 írta:: Paganel írta:: Paganel írta:: Ide várjuk a tapasztalatokat az új OS-ről! Saját tapasztalat: - iPod touch-al az akkumulátor elég instabil. Még azt jelzi, hogy félig van, oszt 2 perc múlva kikapcsol és nem tudom visszakapcsolni, csak jó pár óra töltés után... Elég bosszantó! ismerősök tapasztalata: - iPhone 3GS igen látványosan lassult... Kicsit erősebb hardverre csinálták végülis... Sztem meg nincs rendesen optimalizálva az összes lehetséges vas-ra, ami egyfelől érthető másfelől nem. Addig ment nagyon a MacOS is amíg csak egy vason futott. A Windows hátránya is ez volt vele szemben. Most kicsit más a helyzet. Úgy érzem hogy az Alma kezd kapkodni... Amikor iPodom volt, vagy a 80 Gb, vagy a Touch, megköszöntem istennek hogy létezik ilyen a Földön... De az iPhone 4-es balhé után kicsit elhatárolódtam tőlük... mijazhogytartdmáshogy??? Remélem tudjátok hogy mire gondolok. |
|
Blackberry 9000
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 1.15 másodperc