|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: iPod Touch, iPhone vélemények
iPod Touch, iPhoen vélemények 2 éve #1384
|
Ez a topikot azért hívtam létre, hogy a nevezett kütyükkel kapcsolatos vélemények ide kerüljenek.
|
|
Kérdésekkel ne keress privátban, erre van a fórum!
RIM BlackBerry Storm 9520 with BIS and BlackBerry Curve 9300 |
iPod Touch, iPhone vélemények 2 éve #1385
|
.
|
|
2 éve #1388
|
No akkor az első vélemény az enyém lehet
Tehát kezdjük. Annak idején egy másik portálon többször is kifejtettem kevéssé rejtett véleményemet arról, hogy ár érték arányban nem tartom túl sokra az almás cuccokat. Ebben az értelemben nem változott a véleményem ma sem. Ami változott az kizárólag egy termékhez köthető és ez a Touch, melyet néhány dologban jobbnak tartok mint a BlackBerryket. |
|
2 éve #1390
|
Latitude írta egy másik témában::
ozeee írta egy másik témában:: Paganel írta egy másik témában:: ozeee írta egy másik témában:: Bocs, csak sokan nem ismerik az egyéni szűréseket weboldalon, meg a weblapok funkcióinak a töredékét sem használják. Szóval ez gyk.! Engem pl. kifejezetten zavarnak a Youtube listák, összemaszatolják a tiszta találatokat, meg a csatornák is. Itt csak a videók vannak, és csak az elmúlt hét legfrissebbjei, mert nem mindig a relevancia minden. Nos ez egy tipikus programozói hozzáállás Szerintem az a weboldal, program jó, amit használnak és kihasználnak a userek. Ha ez nem történik meg, akkor túl bonyolult vagy nem igazán felhasználó barát. Ha jobban belegondolunk ez az iPhone sikerének titka is. Megjelenésekor alig tudott valamit a kortársaihoz képest (még ma is le van maradva), de annyira felhasználó barát, hogy veszik mint a cukrot. Szerintem az iPhonet szellemileg sérült vagy visszamaradott embereken tesztelték, akik ütögették a fejükhöz a készüléket kezdetben... Érzem az ellenszenvet az eszköz iránt, de mégsem tudom mire vélni ezt a véleményt Megmondom őszintén, nekem nagyon szimpatikus volt az iPhone, meg az iPodTouch, de aztán egyik (ex)lakótásamnek egy QWERTY-s E-Nokiája volt, no meg a kezembe került egy Bold, sőt jópár hónapig használtam. És végig mértem azt, hogy mire használnám, na jó... igazából... a pár hónap Bold használat döntött. Arra gondoltam, hosszú távon jó lesz ez a 9700-es Bold. Az iPhone szerintem olyasmi, hogy megkapod, és 1-2 hónap után megunod, mikor rájössz mire képes. Igazából majdnem mindenre képes, és ez tök jó, de basszus programozó vagyok. Nem nyúlok az egérhez! Szeretem gyorsan elérni a dolgaimat, és nem akarok karmesterkedni egy sms-hez, vagy egy e-mailhez. Szóval touch kontra fizikai billentyűzet esetén, az utóbbi nyert, és ha már fizikai billentyűzet, akkor legyen a legjobb! Szeretem a legjobb dolgokat is! Mert azokban nem csalódik az ember! Röviden ennyi. De ez csak én vagyok, nem akarok meggyőzni senkit! Fújjátok el a szülinapigyertyátokat iPhone lángelfújós appal. Én addig írok egy hosszú e-mailt egy kedves barátomnak. |
|
|
2 éve #1391
|
ozeee írta::
Latitude írta egy másik témában:: ozeee írta egy másik témában:: Paganel írta egy másik témában:: ozeee írta egy másik témában:: Bocs, csak sokan nem ismerik az egyéni szűréseket weboldalon, meg a weblapok funkcióinak a töredékét sem használják. Szóval ez gyk.! Engem pl. kifejezetten zavarnak a Youtube listák, összemaszatolják a tiszta találatokat, meg a csatornák is. Itt csak a videók vannak, és csak az elmúlt hét legfrissebbjei, mert nem mindig a relevancia minden. Nos ez egy tipikus programozói hozzáállás Szerintem az a weboldal, program jó, amit használnak és kihasználnak a userek. Ha ez nem történik meg, akkor túl bonyolult vagy nem igazán felhasználó barát. Ha jobban belegondolunk ez az iPhone sikerének titka is. Megjelenésekor alig tudott valamit a kortársaihoz képest (még ma is le van maradva), de annyira felhasználó barát, hogy veszik mint a cukrot. Szerintem az iPhonet szellemileg sérült vagy visszamaradott embereken tesztelték, akik ütögették a fejükhöz a készüléket kezdetben... Érzem az ellenszenvet az eszköz iránt, de mégsem tudom mire vélni ezt a véleményt Megmondom őszintén, nekem nagyon szimpatikus volt az iPhone, meg az iPodTouch, de aztán egyik (ex)lakótásamnek egy QWERTY-s E-Nokiája volt, no meg a kezembe került egy Bold, sőt jópár hónapig használtam. És végig mértem azt, hogy mire használnám, na jó... igazából... a pár hónap Bold használat döntött. Arra gondoltam, hosszú távon jó lesz ez a 9700-es Bold. Az iPhone szerintem olyasmi, hogy megkapod, és 1-2 hónap után megunod, mikor rájössz mire képes. Igazából majdnem mindenre képes, és ez tök jó, de basszus programozó vagyok. Nem nyúlok az egérhez! Szeretem gyorsan elérni a dolgaimat, és nem akarok karmesterkedni egy sms-hez, vagy egy e-mailhez. Szóval touch kontra fizikai billentyűzet esetén, az utóbbi nyert, és ha már fizikai billentyűzet, akkor legyen a legjobb! Szeretem a legjobb dolgokat is! Mert azokban nem csalódik az ember! Röviden ennyi. De ez csak én vagyok, nem akarok meggyőzni senkit! Fújjátok el a szülinapigyertyátokat iPhone lángelfújós appal. Én addig írok egy hosszú e-mailt egy kedves barátomnak. Tévedsz, ha azt hiszed én iPhone-t vennék valaha, miután néhány éve BlackBerry-t használok. A jól megtervezett és ennek megfelelően tökéletesen használható billentyűzet megfizethetetlen. Ahogy Greg szokta mondani, úgy én is a blekin élek, és a notit csak akkor kapcsolom be, ha dolgozom. De ebben nagy szerepe van a Touch-nak is. Mert wi-fin böngészni mindig azon szoktam, ha valamiért épp kell, vagy filmet nézni, ha olyanom van. Mert ezekben szerintem jobb a touch, hiszen itt nem kell a bill, meg a jó átgondolt stabil oprendszer sem feltétel. |
|
2 éve #1392
|
Ha filmet akarok nézni, akkor már a 22-es monitor!
Neem, nem gondoltam hogy a Blackberry fórum adminisztrátora iPhone-t használna szívesebben. A Blackberry erre tette fel az életét, erre esküdött! A billentyűzetre. És mivel jót tervezett, és kivitelezett, ezért csodálom. A Facebookot is csodálom, mert a szent célt jól teljesítette. Szolgálni az emberi kapcsolatokat. Méltóak is a csodálatra. Aláhúztam a lényeget! |
|
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.62 másodperc