|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: Milyen GPS-t használsz?
Milyen GPS-t használsz? 2 éve #1354
|
Itt tudjuk megbeszélni, ki milyen eszközt és szoftvert használ.
|
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
2 éve #1355
|
a kocsiban amíg működött addig egy Navigon 1210 volt használatban.
helymeghatározáshoz a Berry-n a google maps van, ebben még nem csalódtam. |
|
BlackBerry 9000 White 5.0.0.900 (1626)
BlackBerry PlayBook 16GB |
2 éve #1356
|
BlackberryGarageHungary írta::
a kocsiban amíg működött addig egy Navigon 1210 volt használatban. helymeghatározáshoz a Berry-n a google maps van, ebben még nem csalódtam. A helymeghatározáshoz valóban remek a BB google maps. Nekem azért talonban mindig van PNA is. Most egy BluePanther-t használok NDrive szoftverrel. Picit furcsa az iGO után, de meg lehet szokni. |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
|
2 éve #1357
|
Paganel írta::
BlackberryGarageHungary írta:: a kocsiban amíg működött addig egy Navigon 1210 volt használatban. helymeghatározáshoz a Berry-n a google maps van, ebben még nem csalódtam. A helymeghatározáshoz valóban remek a BB google maps. Nekem azért talonban mindig van PNA is. Most egy BluePanther-t használok NDrive szoftverrel. Picit furcsa az iGO után, de meg lehet szokni. nekem most épp "pihen" a navigon, amúgy mindig a kocsiban volt. majd lehet letöltök valamit appworld-ből, aztán írok milyen... |
|
2 éve #1359
|
Paganel írta::
BlackberryGarageHungary írta:: a kocsiban amíg működött addig egy Navigon 1210 volt használatban. helymeghatározáshoz a Berry-n a google maps van, ebben még nem csalódtam. A helymeghatározáshoz valóban remek a BB google maps. Nekem azért talonban mindig van PNA is. Most egy BluePanther-t használok NDrive szoftverrel. Picit furcsa az iGO után, de meg lehet szokni. No végre valami más, mint a BB. Persze szeretem a BB-t, de engem ez a téma is érdekel. Nekem egy régi Mio 610-es készülékem van, iGO 2006-al, mert szerencsémre miután megvettem az iGO és a Mio szakítottak. Itt maradtam egyedül mint egy árva gyerek... Most keresem a lehetőségeket, de nem könnyű, mert a nagy bevásárló köszpontok tele vannak ugyan eszközökkel, de szintte mindnek a térképe 2! éves. És az a szép, hogy az eladók nem is tudják megmondani, hogy ha megveszem ingyenesen frissíthetem-e? Mert az áruk nem rossz, de ha a frissítés fizetős, akkor már nem. Ne értsetek félre nem vagyok filléreskedő, de úgy gondolom, ha veszek egy GPS-t, annak legyen friss a térképe. Ha nem az, és csak fizetősen lehet frissíteni, az nem igazán tűnik korrektnak, pláne úgy, hogy nem kapok biztos információt a boltban. |
|
|
2 éve #1360
|
Szonja írta::
Paganel írta:: BlackberryGarageHungary írta:: a kocsiban amíg működött addig egy Navigon 1210 volt használatban. helymeghatározáshoz a Berry-n a google maps van, ebben még nem csalódtam. A helymeghatározáshoz valóban remek a BB google maps. Nekem azért talonban mindig van PNA is. Most egy BluePanther-t használok NDrive szoftverrel. Picit furcsa az iGO után, de meg lehet szokni. No végre valami más, mint a BB. Persze szeretem a BB-t, de engem ez a téma is érdekel. Nekem egy régi Mio 610-es készülékem van, iGO 2006-al, mert szerencsémre miután megvettem az iGO és a Mio szakítottak. Itt maradtam egyedül mint egy árva gyerek... Most keresem a lehetőségeket, de nem könnyű, mert a nagy bevásárló köszpontok tele vannak ugyan eszközökkel, de szintte mindnek a térképe 2! éves. És az a szép, hogy az eladók nem is tudják megmondani, hogy ha megveszem ingyenesen frissíthetem-e? Mert az áruk nem rossz, de ha a frissítés fizetős, akkor már nem. Ne értsetek félre nem vagyok filléreskedő, de úgy gondolom, ha veszek egy GPS-t, annak legyen friss a térképe. Ha nem az, és csak fizetősen lehet frissíteni, az nem igazán tűnik korrektnak, pláne úgy, hogy nem kapok biztos információt a boltban. szerintem ebben abszolút igazad van... Amit én csinálnék, hogy kinézek egy két ilyen kütyüt, és utána otthon utána néznék, hogy lehet e frissíteni vagy sem.. Én a navigont tudtam frissíteni... nem hivatalosan de ingyen.. a készüléket 2008ban vettem, 2009 elején már crackeltem rá a 2009-es térképet... ezt talán érdemes lenne kipróbálnod... |
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.65 másodperc